Vägbeskrivningar till Nannaskolan i Uppsala med Buss, Tåg eller Tunnelbana

Start
Slut
Sök

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Nannaskolan?


De stationerna närmst Nannaskolan är:
Uppsala Klostergatan är 98 meter bort, 2 min promenad.
Uppsala S:T Olofsgatan är 156 meter bort, 3 min promenad.
Uppsala Stadsbiblioteket är 198 meter bort, 3 min promenad.
Uppsala S:T Persgatan är 285 meter bort, 4 min promenad.
Uppsala Vaksalagatan är 295 meter bort, 4 min promenad.

Vilka Tåg linjer slutar nära Nannaskolan?

Dessa Tåg linjer stannar nära Nannaskolan: Tåg - PENDELTÅG.

Vilka Buss linjer slutar nära Nannaskolan?

Dessa Buss linjer stannar nära Nannaskolan: Buss - 104, Buss - 111, Buss - 801, Buss - 804.

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 90+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Letar du efter en vägbeskrivning till Nannaskolan i Uppsala, Sverige? Din resa blev precis väldigt mycket enklare.

Ladda ner Moovit appen för att hitta dem snabbaste vägbeskrivningarna och för att se dem senaste Buss, Tåg eller Tunnelbana scheman till Nannaskolan. Hitta uppdaterade tider för alla rutter som är tillgängliga med live steg för steg vägbeskrivningar från Nannaskolan.

Moovit appen låter dig också se dem närmsta stoppen och stationerna vid din destination. Välj från en lista av stop nära Nannaskolan: Uppsala Klostergatan; Uppsala S:T Olofsgatan; Uppsala Stadsbiblioteket; Uppsala S:T Persgatan; Uppsala Vaksalagatan.

Välj Buss, Tåg eller Tunnelbana alternativ som du kan ta för att komma till Nannaskolan. Här är en lista över några linjer som passerar nära din destination. Tåg: Tåg - PENDELTÅG; Buss: Buss - 104, Buss - 111, Buss - 801, Buss - 804.

Vill du planera din returresa från Nannaskolan men vet inte gatuadressen? Du kan välja din destination från vår online karta och Moovit kommer att hitta dem bästa rutterna för att ta dig dit du vill!

Moovit hjälper dig att hitta den snabbaste rutten och den mest lägliga avgångstiden. Du behöver inte installera en buss app för att kolla busstiderna eller en tåg app för att kolla tåg tiden. Moovit har all kollektivtrafik information som du behöver. Det är därför Google Play Store och Apples App Store röstade fram oss som en av dem bästa kollektivtrafik apparna som finns.

Nannaskolan, Uppsala
Nannaskolan, Uppsala Nannaskolan är en kommunal grundskola startad 2010 från årskurs 6-9 på Kungsgatan 22 i centrala Uppsala. Skolan är belägen i kvarteret Nanna invid korsningen Kungsgatan-S:t Olofsgatan. Verksamhetens grundande började med dåvarande Bolandgymnasiets ambition att skapa större efterfrågan på det estetiska programmet. Nannaskolan blev alltså den första grundskolan i Uppsala att erbjuda sådan estetisk inriktning. Nannaskolans, sedan starten, täta samarbete med de estetiska programmen på Uppsala estetiska gymnasium (tidigare på Boland) gör att utbildningen kan betraktas som en fortsättning på den som Nannaskolan ger.
Vägbeskrivningar till Nannaskolan med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer