Vägbeskrivningar till Ortala i Norrtälje med Buss eller Tunnelbana

Start
Slut
Sök

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Ortala?


De stationerna närmst Ortala är:
Ortala By är 87 meter bort, 2 min promenad.
Marieberg är 416 meter bort, 6 min promenad.
Sjöhagens Vägskäl är 439 meter bort, 6 min promenad.
Donet är 958 meter bort, 13 min promenad.
Ortala Bruk är 963 meter bort, 13 min promenad.

Vilka Buss linjer slutar nära Ortala?

Dessa Buss linjer stannar nära Ortala: Buss - 636, Buss - 637, Buss - 643.

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 90+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Undrar du hur man tar sig till Ortala i Norrtälje, Sverige? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Ortala med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Ortala.

Letar du efter den närmaste hållplatsen eller stationen för Ortala? Kolla in den här listan med hållplatser nära din destination. Ortala By; Marieberg; Sjöhagens Vägskäl; Donet; Ortala Bruk.

Du kan ta dig till Ortala med Buss eller Tunnelbana. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: Buss - 636, Buss - 637, Buss - 643.

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Ortala enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Ortala , vilket är varför mer än 360 miljoner användare, inkluderat användare i Norrtälje, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Ortala, Norrtälje
Ortala, Norrtälje Ortala, är en ort i Väddö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Norra delen av bebyggelsen är av SCB avgränsat till en småort namnsatt till Ortalalund. Orten ligger på fastlandet invid Väddöviken i Norrtälje kommun och har tidigare haft ett vallonbruk.
Vägbeskrivningar till Ortala med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer