Vägbeskrivningar till Rindö i Vaxholm med Buss, Tunnelbana eller Tåg

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivning till Rindö Vaxholm med kollektivtrafik

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Rindö?


De stationerna närmst Rindö är:
Oskar Fredriksborg är 71 meter bort, 1 min promenad.
Rindö Hamn är 425 meter bort, 6 min promenad.
Grenadjärsvägen är 782 meter bort, 11 min promenad.
Grenadjärbryggan är 1052 meter bort, 14 min promenad.

Vilka Buss linjer slutar nära Rindö?

Dessa Buss linjer stannar nära Rindö: Buss - 688.

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 90+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Letar du efter en vägbeskrivning till Rindö i Vaxholm, Sverige? Din resa blev precis väldigt mycket enklare.

Ladda ner Moovit appen för att hitta dem snabbaste vägbeskrivningarna och för att se dem senaste Buss, Tunnelbana eller Tåg scheman till Rindö. Hitta uppdaterade tider för alla rutter som är tillgängliga med live steg för steg vägbeskrivningar från Rindö.

Moovit appen låter dig också se dem närmsta stoppen och stationerna vid din destination. Välj från en lista av stop nära Rindö: Oskar Fredriksborg; Rindö Hamn; Grenadjärsvägen; Grenadjärbryggan.

Välj Buss, Tunnelbana eller Tåg alternativ som du kan ta för att komma till Rindö. Här är en lista över några linjer som passerar nära din destination. Buss: Buss - 688.

Vill du planera din returresa från Rindö men vet inte gatuadressen? Du kan välja din destination från vår online karta och Moovit kommer att hitta dem bästa rutterna för att ta dig dit du vill!

Moovit hjälper dig att hitta den snabbaste rutten och den mest lägliga avgångstiden. Du behöver inte installera en buss app för att kolla busstiderna eller en tåg app för att kolla tåg tiden. Moovit har all kollektivtrafik information som du behöver. Det är därför Google Play Store och Apples App Store röstade fram oss som en av dem bästa kollektivtrafik apparna som finns.

Rindö, Vaxholm
Rindö, Vaxholm Rindö är en ö i Stockholms skärgård utanför Vaxholm. Ön är ca 5 km lång och 1,2 km bred och har en yta av 4,46 km². Över Rindö leder länsväg 274, med vägfärjeförbindelser till Vaxholm i väster (Vaxholmsleden) och Värmdö (Oxdjupsleden) i öster. En busslinje (SL) går tvärs över ön och förbinder färjelägena. Vissa bussar går till/från centrala Vaxholm och kör således ombord på Vaxholmsledsfärjan. Broförbindelse finns till Skarpö. På Rindö finns en tätort Rindö och småorten Rindöby. På Rindö fanns också en välkänd taxifik med mat, tobak och spel samt ett vandrarhem som ägdes av T. Lundqvist 2002.
Vägbeskrivningar till Rindö med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer