Vägbeskrivningar till Slagsta Strand i Botkyrka med Buss eller Tunnelbana

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivning till Slagsta Strand Botkyrka med kollektivtrafik

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Hur kommer du till Slagsta Strand med Tunnelbana

Klicka på rutan Tunnelbana för att se stegvisa riktningar med kartor, ankomsttid för linjer och uppdaterade tidsplaner

Från Älvsjö 82 minuter
Gå
Tunnelbana - 14
14
Tunnelbana - 13
13
Gå
Från Brommaplan (B) 70 minuter
Tunnelbana - 19
19
Tunnelbana - 13
13
Gå
Från Midsommarkransen T-Bana 46 minuter
Tunnelbana - 14
14
Tunnelbana - 13
13
Gå
Från Tegelbruksvägen 47 minuter
Tunnelbana - 14
14
Tunnelbana - 13
13
Gå
Från Örnsberg T-Bana 37 minuter
Tunnelbana - 13
13
Gå

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Slagsta Strand?


De stationerna närmst Slagsta Strand är:
Slagsta Strand är 24 meter bort, 1 min promenad.
Fittjaverken är 549 meter bort, 8 min promenad.
Slagsta Gårdsväg är 638 meter bort, 9 min promenad.

Vilka Tunnelbana linjer slutar nära Slagsta Strand?

Dessa Tunnelbana linjer stannar nära Slagsta Strand: 13.

Vilka Buss linjer slutar nära Slagsta Strand?

Dessa Buss linjer stannar nära Slagsta Strand: 702.

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 90+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Letar du efter en vägbeskrivning till Slagsta Strand i Botkyrka, Sverige? Din resa blev precis väldigt mycket enklare.

Ladda ner Moovit appen för att hitta dem snabbaste vägbeskrivningarna och för att se dem senaste Buss eller Tunnelbana scheman till Slagsta Strand. Hitta uppdaterade tider för alla rutter som är tillgängliga med live steg för steg vägbeskrivningar från Slagsta Strand.

Moovit appen låter dig också se dem närmsta stoppen och stationerna vid din destination. Välj från en lista av stop nära Slagsta Strand: Slagsta Strand; Fittjaverken; Slagsta Gårdsväg.

Välj Buss eller Tunnelbana alternativ som du kan ta för att komma till Slagsta Strand. Här är en lista över några linjer som passerar nära din destination. Tunnelbana: 13; Buss: 702.

Vill du planera din returresa från Slagsta Strand men vet inte gatuadressen? Du kan välja din destination från vår online karta och Moovit kommer att hitta dem bästa rutterna för att ta dig dit du vill!

Moovit hjälper dig att hitta den snabbaste rutten och den mest lägliga avgångstiden. Du behöver inte installera en buss app för att kolla busstiderna eller en tåg app för att kolla tåg tiden. Moovit har all kollektivtrafik information som du behöver. Det är därför Google Play Store och Apples App Store röstade fram oss som en av dem bästa kollektivtrafik apparna som finns.

Slagsta Strand, Botkyrka
Slagsta Strand, Botkyrka Slagsta Strand Köpcentrum var ett köpcentrum i Slagsta i Botkyrka kommun. Anläggningen inrymdes i en större byggnad vid Fågelviksvägen norr om trafikplats Fittja intill E4/E20. Slagsta Strand köpcentrum öppnade 2000 och stängde 2010. Fastigheten uppfördes ursprungligen som kontorsfastighet men kom till stor del att disponeras av Botkyrka kommun och användas som gymnasieskola under namnet Botvids gymnasium. Byggnaden konverterades därefter till att användas i en kombination av bostäder och handel och ägdes av det börsnoterade fastighetsbolaget Columna (tidigare läkemedelsbolag med namnet Fermenta). Via ett antal förvärv kom fastigheten till slut att ägas av Kungsleden AB. När Slagsta Strand köpcentrum öppnade år 2000 startade Willys där sin första mataffär i Stor-Stockholm, med en yta på 6 000 kvadratmeter. Dessutom fanns ett trettiotal mindre och större butiker, exempelvis ONOFF och möbelvaruhuset Mio möbler. Även McDonald's hade en restaurang i byggnaden. Affärerna hade god omsättning. Men så började Kungens kurva bygga ut sitt utbud några kilometer österut med bland annat Heron City. Den ena affären efter den andra slog igen eller flyttade och vid årsskiftet 2009/2010 stängde slutligen hela anläggningen för ombyggnad.Efter att ha hyrt ut en tredjedel av ytan i fastigheten till ett mässföretag sålde Kungsleden fastigheten till Gelba fastigheter och Strabag.Numera finns där en lägenhetsanläggning driven av Corporate Apartments, där företag kan hyra möblerade korttidsboenden.En Max hamburgerrestaurang öppnade den 19 juni 2013.
Vägbeskrivningar till Slagsta Strand med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer