50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani Durağı - Cuma Günü Saatleri
Hat | Yön | Saat |
---|---|---|
567 | Ayyildiz Mahallesi-Ahi Mesud Mahallesi-Koru Metro İStasyonu | 07:44 |
567 | Ayyildiz Mahallesi-Ahi Mesud Mahallesi-Koru Metro İStasyonu | 08:03 |
567 | Ayyildiz Mahallesi-Ahi Mesud Mahallesi-Koru Metro İStasyonu | 08:23 |
567 | Ayyildiz Mahallesi-Ahi Mesud Mahallesi-Koru Metro İStasyonu (50652 Nolu Duraktan Başlar) | 08:24 |
567 | Ayyildiz Mahallesi-Ahi Mesud Mahallesi-Koru Metro İStasyonu | 08:41 |
567 | Ayyildiz Mahallesi-Ahi Mesud Mahallesi-Koru Metro İStasyonu | 10:30 |
567 | Ayyildiz Mahallesi-Ahi Mesud Mahallesi-Koru Metro İStasyonu | 13:20 |
567 | Ayyildiz Mahallesi-Ahi Mesud Mahallesi-Koru Metro İStasyonu | 15:42 |
567 | Ayyildiz Mahallesi-Ahi Mesud Mahallesi-Koru Metro İStasyonu | 17:11 |
567 | Ayyildiz Mahallesi-Ahi Mesud Mahallesi-Koru Metro İStasyonu | 18:06 |
567 | Ayyildiz Mahallesi-Ahi Mesud Mahallesi-Koru Metro İStasyonu | 19:06 |
567 | Ayyildiz Mahallesi-Ahi Mesud Mahallesi-Koru Metro İStasyonu | 20:04 |
567 | Ayyildiz Mahallesi-Ahi Mesud Mahallesi-Koru Metro İStasyonu | 20:51 |
50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani (Etimesgut) konumuna toplu taşıma ile yol tarifi
Aşağıdaki toplu taşıma hatları 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani - yakınından geçiyor
50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani konumuna otobüs ile nasıl giderim?
Haritalar, hat varış saatleri ve güncellenmiş zaman çizelgeleriyle adım adım yol tariflerini görmek için otobüs güzergahına tıklayın.
50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani konumuna tren ile nasıl giderim?
Haritalar, hat varış saatleri ve güncellenmiş zaman çizelgeleriyle adım adım yol tariflerini görmek için tren güzergahına tıklayın.
Etimesgut'daki 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani durak'na yakın Otobüs duraklar
- 50649 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani, 1 dk yürüme,
- 51616 - Genç Osman Parkı, 4 dk yürüme,
- 50651 - Kelebek Su Parkı, 6 dk yürüme,
Etimesgut'daki 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani durak'na yakın Tren i̇stasyonlar
- Özgüneş, 38 dk yürüme,
50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani (Etimesgut) Tarafına Giden Otobüs Hatları
- 536, Etimesgut-Suvari Mh.-Sihhiye (51156 Nolu Duraktan Başlar.),
- 567, Ayyildiz Mahallesi-Ahi Mesud Mahallesi-Koru Metro İStasyonu (Dönüşsüz Servis Beytepe Araci),
- 536-1, Sıhhiye,
- 512, Sincan-Yaşar Kemal Cd.-Ahi Mesud Blv.-Koru Metro İstasyonu,
- 530, Etimesgut - Ümitköy Metro İstasyonu - Kızılay - Sıhhiye - Ulus,
- 534, Ahi Mesut Mh.-Koru Metro İStasyonu (Halil İNalciktan),
- 512-5, (Öta) Çimşit - Koru Metro İStasyonu,
- 757, Bölge İDare Mahkemesi,
50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani konumuna gitmek için en yakın duraklar nerede?
50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani konumuna en yakın duraklar:
- 50649 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani 8 metre uzaklıkta, 1 dk yürüme mesafesinde.
- 51616 - Genç Osman Parkı 273 metre uzaklıkta, 4 dk yürüme mesafesinde.
- 50651 - Kelebek Su Parkı 449 metre uzaklıkta, 6 dk yürüme mesafesinde.
- Özgüneş 2942 metre uzaklıkta, 38 dk yürüme mesafesinde.
Hangi otobüs hatları 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani yakınından geçiyor?
Bu otobüs hatları 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani yakınından geçiyor: 512, 530, 536, 567.
Hangi tren hattı 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani yakınında duruyor?
BAŞKENTRAY (Kayaş)
Etimesgut bölgesinde bulunan 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani konumuna en yakın otobüs durağı hangisidir?
Etimesgut 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani konumuna en yakın otobüs durağı 50649 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani. 1 dk yürüme mesafesindedir.
Etimesgut bölgesinde bulunan 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani konumundan ilk tren saat kaçta geçer?
BAŞKENTRAY, Etimesgut bölgesinde bulunan 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani konumundan geçen ilk tren aracıdır. 06:04 civarında geçer.
Etimesgut bölgesinde bulunan 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani konumuna son tren saat kaçta gider?
BAŞKENTRAY, Etimesgut bölgesinde bulunan 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani konumuna giden son tren aracıdır. 23:45 civarında buradan geçer.
Etimesgut bölgesinde bulunan 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani konumundan ilk otobüs saat kaçta geçer?
530, Etimesgut bölgesinde bulunan 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani konumundan geçen ilk otobüs aracıdır. 06:00 civarında geçer.
Etimesgut bölgesinde bulunan 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani konumuna son otobüs saat kaçta gider?
512, Etimesgut bölgesinde bulunan 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani konumuna giden son otobüs aracıdır. 01:59 civarında buradan geçer.
50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani (Etimesgut) Durağını Harita Üzerinde Görün
Etimesgut konumunda 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani durağına (Durak No: 50662) toplu ulaşım
Etimesgut, Türkiye'de 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani için yol tarifi mi arıyorsunuz?
50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani durağından geçen Otobüs, Tren veya Metro hatlarının saatlerini görmek ve adım adım yol tarifi almak için Moovit Uygulamasını indirin.
50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani konumuna en yakın durakları mı arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: 50649 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani; 51616 - Genç Osman Parkı; 50651 - Kelebek Su Parkı; Özgüneş.
Otobüs: 512, 530, 536, 567, 536-1, 534, 512-5, 757.Tren: BAŞKENTRAY.
Toplu taşıma araçlarıyla 50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani konumuna gitmeyi kolaylaştırıyoruz. Bu nedenle Etimesgut konumundaki kullanıcılar dahil olmak üzere 1.5 milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor.
Uygulamayı kullanarak havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere kolayca ulaşın.
50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani durağı kodu 50662
Bu durağına gelen ilk hat saat 07:44'da 567, son hat ise saat 20:51da 567 hattıdır.
Bu durak EGO hatlarına hizmet vermektedir
50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani durak etrafındaki otobüs duraklar
50662 - Prof. Dr. Aziz Sancar Ağaçlandirma Alani durak yakınındaki tren durak
Etimesgut Bölgesindeki Popüler Toplu Taşıma Durakları
Toplu taşıma ile Etimesgut içinde rahatça dolaşın, şehri keşfedin!
Etimesgut içinde seyahat etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! Adım adım yol tarifleri kullanarak dilediğiniz sokağa, durağa veya mekana rahatça ulaşın. Harita üzerinden güzergahları, otobüs ve tren saatlerini, varış bilgilerini ve servis bildirimlerini görüntüleyerek Etimesgut içinde herhangi bir konuma nasıl gidileceğini anında öğrenin.
Etimesgut içinde herhangi bir yere giderken Moovit'in "Canlı Yol Tarifleri" ve "İniş Bildirimleri" özellikleri ile yolculuğunuzu kolaylaştırın! Nereye ve ne kadar yürümeniz gerektiğini, hattınızı bekleme sürenizi ve kaç durak kaldığını anında öğrenin. Moovit, ineceğiniz durağa geldiğinizde sizi uyarır—sürekli kontrol etmenize gerek kalmaz.
Etimesgut içi toplu taşıma kullanımı ve ödeme yöntemleri hakkında bilgi mi arıyorsunuz? Moovit, toplu taşımayı en uygun şekilde kullanmanıza ve yolunuzu kolayca bulmanıza yardımcı olur. Uygulamada bilet fiyatları, ücret tarifeleri ve ulaşım maliyetlerini bulabilirsiniz. Etimesgut toplu taşıma haritasına mı ihtiyacınız var? Moovit, interaktif haritasında Etimesgut içi tüm Otobüs, Tren, Metro, Tramvay ve Teleferik hatlarını ve duraklarını gösterir.
Ankara içinde 5 toplu taşıma türü bulunmaktadır. Bu türler arasında Otobüs, Tren, Metro, Tramvay ve Teleferik yer almakta olup, Ankara Metrosu, TCDD, Ankaray, Nostaljik Tramvay, EGO - Teleferik, EGO, EGO ÖHO ve EGO ÖTA gibi birden fazla toplu taşıma şirketi tarafından işletilmektedir.