Перейти до основного вмісту

Як дістатися до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) в Голосіївський Район з Shuttle, Автобус або Метро?

Знайти Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва), Голосіївський Район, на карті

Напрямки до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) (Голосіївський Район) громадським транспортом

Ці транспортні лінії містять маршрути, які проходять поруч із Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва)

  • АвтобусАвтобус:
  • МетроМетро:
  • ShuttleShuttle:

Як дістатися до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) за допомогою Автобус?

Потрібно натиснути на Автобус маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Як дістатися до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) за допомогою Метро?

Потрібно натиснути на Метро маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Станції Shuttle поруч з Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) у місті Голосіївський Район

  • Вул. Полковника Потєхіна,4 хв пішки,

Станції Тролейбус поруч з Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) у місті Голосіївський Район

  • Готель Голосіївський, Державна Бібліотека України Для Юнацтва,11 хв пішки,
Питання та відповіді
  • Які найближчі станції до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва)?

    Найближчими станціями до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) є:

    • Вул. Полковника Потєхіна на відстані 271 метра(ів), 4 хв ходи.
    • Готель Голосіївський, Державна Бібліотека України Для Юнацтва на відстані 764 метра(ів), 11 хв ходи.
  • Які Автобус лінії зупиняються біля Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва)?

    Ці Автобус лінії зупиняються поблизу Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва): 1, 56, 78

  • Які Метро лінії зупиняються біля Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва)?

    Ці Метро лінії зупиняються поблизу Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва): М2

  • Які Shuttle лінії зупиняються біля Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва)?

    Ці Shuttle лінії зупиняються поблизу Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва): 212, 416

  • Яка найближча зупинка тролейбус станція до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) у місті Голосіївський Район?

    Найближчий тролейбус станція до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) у Голосіївський Район є Готель Голосіївський, Державна Бібліотека України Для Юнацтва. Це 11 хв пішки.

  • Яка найближча зупинка shuttle станція до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) у місті Голосіївський Район?

    Найближчий shuttle станція до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) у Голосіївський Район є Вул. Полковника Потєхіна. Це 4 хв пішки.

Знайти Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва), Голосіївський Район, на карті

Найпопулярніша мобільна програма для пересування містом Голосіївський Район.
Усі види громадського транспорту в одному додатку

Поїздка транспортом до місця Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) в місті Голосіївський Район

Вас цікавить те, як дістатися до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) в Голосіївський Район, Україна? Moovit допоможе вам знайти оптимальний шлях до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) і запропонує покрокові вказівки щодо подорожі туди з найближчої зупинки громадського транспорту.

Moovit відкриває для вас доступ до безкоштовних карт і в режимі реального часу надає вказівки щодо навігації по місту. Переглядайте розклади, маршрути, графіки руху і дізнавайтесь в режимі реального часу як довго триватиме поїздка до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва).

Шукаєте найближчу до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) зупинку або станцію? Перегляньте список зупинок, які є найближчими до вашого пункту призначення: Вул. Полковника Потєхіна; Готель Голосіївський.

Автобус:Метро:Shuttle:

Вам потрібен альтернативний маршрут щоб дістатися до пункту призначення раніше? Moovit допоможе його знайти. За допомогою додатку Moovit або нашого веб-сайту отримати вказівки щодо подорожі до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) та з нього надзвичайно просто.

Ми можемо зробити подорож до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) простішою, саме з цієї причини більше 1.5 мільйонів користувачів, в тому числі пасажири в Голосіївський Район, довіряють Moovit як найкращому додатку міського громадського транспорту. Вам не потрібно завантажувати окремий автобусний або залізничний додаток, Moovit - це єдиний багатофункціональний додаток громадського транспорту, який завжди стане вам в нагоді під час пошуку оптимального за часом автобусу або потягу.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) Адреса: вул. Полковника Потєхіна, 14а вулиця в Голосіївський Район

Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва), Голосіївський Район

Лінії громадського транспорту зі станціями поблизу Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) у місті Голосіївський Район

Лінії Тролейбус зі станціями поблизу Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) у місті Голосіївський Район

Лінії Shuttle зі станціями поблизу Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский районний суд м. Києва) у місті Голосіївський Район

Легше дістатися до Голосеевский районный суд г. Киева (Голосіївский р… за…