Перейти до основного вмісту

Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки станція планувальник поїздок

Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки станція - п’ятниця розклад

ЛініяНапрямокЧас
422Вул. Маршальська06:05
513Ст. М. Позняки06:07
503Вул. Митрополита Андрея Шептицького06:12
63Вул. Космонавта Волкова06:20
51Ст. М. Либідська06:30
513Ст. М. Позняки06:37
22КВул. Павла Усенка06:39
422Вул. Маршальська06:40
63Вул. Космонавта Волкова06:45
503Вул. Митрополита Андрея Шептицького06:45
22КВул. Павла Усенка06:56
51Ст. М. Либідська07:00
513Ст. М. Позняки07:09
22КВул. Павла Усенка07:13
63Вул. Космонавта Волкова07:15
422Вул. Маршальська07:17
503Вул. Митрополита Андрея Шептицького07:21
22КВул. Павла Усенка07:29
51Ст. М. Либідська07:30
513Ст. М. Позняки07:39
63Вул. Космонавта Волкова07:45
22КВул. Павла Усенка07:45
422Вул. Маршальська07:52
503Вул. Митрополита Андрея Шептицького07:54
51Ст. М. Либідська08:00

Знайти Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки, Київ, на карті

Напрямки до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки (Київ) громадським транспортом

Ці транспортні лінії містять маршрути, які проходять поруч із Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки

  • АвтобусАвтобус:
  • ЕлектричкаЕлектричка:
  • МетроМетро:
  • ShuttleShuttle:

Як дістатися до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки за допомогою Автобус?

Потрібно натиснути на Автобус маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Як дістатися до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки за допомогою Електричка?

Потрібно натиснути на Електричка маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Як дістатися до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки за допомогою Метро?

Потрібно натиснути на Метро маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Станції Автобус поруч з Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки у місті Київ

  • Палац Культури Дніпро,1 хв пішки,
  • Дарницький Ринок,6 хв пішки,

Станції Shuttle поруч з Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки у місті Київ

  • Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки,1 хв пішки,

Маршрути (Автобус) до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки у місті Київ

  • 51,Ст. М. Червоний Хутір,
  • 63,Бул. Ярослава Гашека (В Парк),
  • 115,Будинок Культури "Дарниця" (З Парку),
Питання та відповіді
  • Які найближчі станції до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки?

    Найближчими станціями до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки є:

    • Палац Культури Дніпро на відстані 35 метра(ів), 1 хв ходи.
    • Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки на відстані 69 метра(ів), 1 хв ходи.
    • Дарницький Ринок на відстані 402 метра(ів), 6 хв ходи.
  • Які Автобус лінії зупиняються біля Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки?

    Ці Автобус лінії зупиняються поблизу Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки: 115, 51, 63

  • Які Електричка лінії зупиняються біля Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки?

    Ці Електричка лінії зупиняються поблизу Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки: МЕ

  • Які Метро лінії зупиняються біля Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки?

    Ці Метро лінії зупиняються поблизу Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки: М3

  • Які Shuttle лінії зупиняються біля Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки?

    Ці Shuttle лінії зупиняються поблизу Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки: 422, 503, 509, 529

  • Яка найближча зупинка автобус зупинка до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки у місті Київ?

    Найближчий автобус зупинка до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки у Київ є Палац Культури Дніпро. Це 1 хв пішки.

  • Яка найближча зупинка shuttle станція до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки у місті Київ?

    Найближчий shuttle станція до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки у Київ є Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки. Це 1 хв пішки.

Знайти Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки, Київ, на карті

Найпопулярніша мобільна програма для пересування містом Київ.
Усі види громадського транспорту в одному додатку

Громадський транспорт до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки станція у Київ

Потрібні вказівки щодо подорожі до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки в Київ, Україна?

Завантажте мобільний додаток Moovit і отримайте доступ до найактуальніших розкладів і покрокових вказівок щодо користування Автобус, Shuttle, Метро, Тролейбус або Електричка маршрутами, які проходять через Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки.

Шукаєте зупинки, які є найближчими до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки ? Ознайомтесь з цим переліком зупинок, які розташовані найближче до вашого пункту призначення: Палац Культури Дніпро; Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки; Дарницький Ринок.

Автобус:Електричка:Метро:Shuttle:

Завдяки нам ваша подорож громадським транспортом до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки буде значно легшою, з цієї причини більше 1.5 мільйонів користувачів, в тому числі і пасажири в Київ довіряють Moovit як найкращому додатку громадського транспорту.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Перша лінія до цієї станція є 422 у 06:05, а останньою лінією - 422 у 23:00.

4 Бориспільська вулиця, Київ, Ukraine

Ця станція обслуговує лінії КП "Київпастранс", КП "Київпастранс" і Маршрутне таксі

Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки

Лінії громадського транспорту зі станціями поблизу Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки у місті Київ

Лінії Автобус зі станціями поблизу Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки у місті Київ

Лінії Shuttle зі станціями поблизу Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки у місті Київ

Легше дістатися до Київський Медичний Університет. Київський Коледж К… за…