Перейти до основного вмісту

Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки зупинка планувальник поїздок

Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки зупинка - четвер розклад

ЛініяНапрямокЧас
115Будинок Культури "Дарниця" (З Парку)05:55
115Будинок Культури "Дарниця" (З Парку)06:25
115Будинок Культури "Дарниця" (З Парку)06:55
22КЗзбк07:22
115Будинок Культури "Дарниця"07:24
22КЗзбк07:39
115Будинок Культури "Дарниця"07:54
22КЗзбк07:56
22КЗзбк08:12
115Будинок Культури "Дарниця"08:24
22КЗзбк08:28
22КЗзбк08:45
115Будинок Культури "Дарниця"08:54
22КЗзбк09:02
22КЗзбк09:19
115Будинок Культури "Дарниця"09:24
22КЗзбк09:42
22КЗзбк10:04
115Будинок Культури "Дарниця"10:09
22КЗзбк10:26
22КЗзбк10:48
115Будинок Культури "Дарниця"10:54
22КЗзбк11:11
115Будинок Культури "Дарниця"11:24
22КЗзбк11:33

Знайти Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки, Київ, на карті

Напрямки до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки (Київ) громадським транспортом

Ці транспортні лінії містять маршрути, які проходять поруч із Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки

  • АвтобусАвтобус:
  • ЕлектричкаЕлектричка:
  • МетроМетро:
  • ShuttleShuttle:

Як дістатися до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки за допомогою Автобус?

Потрібно натиснути на Автобус маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Як дістатися до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки за допомогою Електричка?

Потрібно натиснути на Електричка маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Як дістатися до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки за допомогою Метро?

Потрібно натиснути на Метро маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Станції Shuttle поруч з Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки у місті Київ

  • Дарницький Ринок,4 хв пішки,
  • Вул. Ялтинська,6 хв пішки,
Питання та відповіді
  • Які найближчі станції до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки?

    Найближчими станціями до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки є:

    • Дарницький Ринок на відстані 250 метра(ів), 4 хв ходи.
    • Вул. Ялтинська на відстані 410 метра(ів), 6 хв ходи.
  • Які Автобус лінії зупиняються біля Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки?

    Ці Автобус лінії зупиняються поблизу Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки: 115, 51, 63

  • Які Електричка лінії зупиняються біля Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки?

    Ці Електричка лінії зупиняються поблизу Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки: МЕ

  • Які Метро лінії зупиняються біля Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки?

    Ці Метро лінії зупиняються поблизу Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки: М3

  • Які Shuttle лінії зупиняються біля Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки?

    Ці Shuttle лінії зупиняються поблизу Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки: 422, 503, 513

  • Яка найближча зупинка shuttle станція до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки у місті Київ?

    Найближчий shuttle станція до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки у Київ є Дарницький Ринок. Це 4 хв пішки.

Знайти Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки, Київ, на карті

Найпопулярніша мобільна програма для пересування містом Київ.
Усі види громадського транспорту в одному додатку

Громадський транспорт до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки зупинка у Київ

Потрібні вказівки щодо подорожі до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки в Київ, Україна?

Завантажте мобільний додаток Moovit і отримайте доступ до найактуальніших розкладів і покрокових вказівок щодо користування Автобус, Shuttle, Метро, Тролейбус або Електричка маршрутами, які проходять через Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки.

Шукаєте зупинки, які є найближчими до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки ? Ознайомтесь з цим переліком зупинок, які розташовані найближче до вашого пункту призначення: Дарницький Ринок; Вул. Ялтинська.

Автобус:Електричка:Метро:Shuttle:

Завдяки нам ваша подорож громадським транспортом до Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки буде значно легшою, з цієї причини більше 1.5 мільйонів користувачів, в тому числі і пасажири в Київ довіряють Moovit як найкращому додатку громадського транспорту.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Перша лінія до цієї зупинка є 115 у 05:55, а останньою лінією - 115 у 21:54.

Ця зупинка обслуговує лінії КП "Київпастранс" і КП "Київпастранс"

Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки

Shuttle станції біля Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки

Лінії громадського транспорту зі станціями поблизу Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки у місті Київ

Лінії Shuttle зі станціями поблизу Київський Медичний Університет. Київський Коледж Комп'Ютерних Технологій Та Економіки у місті Київ

Легше дістатися до Київський Медичний Університет. Київський Коледж К… за…