Перейти до основного вмісту

Як дістатися до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) в Шевченківський Район з shuttle, метро, автобус або Тролейбус?

Знайти Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222), Шевченківський Район, на карті

Напрямки до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) (Шевченківський Район) громадським транспортом

Ці транспортні лінії містять маршрути, які проходять поруч із Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222)

  • АвтобусАвтобус: 
  • МетроМетро: 
  • ShuttleShuttle: 

Як дістатися до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) за допомогою автобус?

Потрібно натиснути на автобус маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Як дістатися до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) за допомогою метро?

Потрібно натиснути на метро маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Станції автобус поруч з Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) у місті Шевченківський Район

  • Вул. Деревлянська,6 хв пішки,
  • Ст. М. Лук'Янівська,24 хв пішки,

Станції shuttle поруч з Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) у місті Шевченківський Район

  • Вул. Молдавська (На Вимогу),11 хв пішки,

Станції трамвай поруч з Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) у місті Шевченківський Район

  • Вул. Довнар-Запольського,16 хв пішки,

Маршрути (автобус) до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) у місті Шевченківський Район

  • 18ТР,Вул. Сошенка,
  • 33ТР,Діагностичний Центр,
  • 6ТР,Діагностичний Центр,
  • 50,Залізничний Вокзал "Центральний",
Питання та відповіді
  • Які найближчі станції до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222)?

    Найближчими станціями до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) є:

    • Вул. Деревлянська на відстані 455 метра(ів), 6 хв ходи.
    • Вул. Молдавська (На Вимогу) на відстані 732 метра(ів), 11 хв ходи.
    • Вул. Довнар-Запольського на відстані 1129 метра(ів), 16 хв ходи.
    • Ст. М. Лук'Янівська на відстані 1758 метра(ів), 24 хв ходи.
  • Які автобус лінії зупиняються біля Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222)?

    Ці автобус лінії зупиняються поблизу Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222): 119, 28ТР, 33ТР, 50

  • Які метро лінії зупиняються біля Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222)?

    Ці метро лінії зупиняються поблизу Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222): М3

  • Які shuttle лінії зупиняються біля Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222)?

    Ці shuttle лінії зупиняються поблизу Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222): 179, 496

  • Яка найближча зупинка трамвай станція до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) у місті Шевченківський Район?

    Найближчий трамвай станція до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) у Шевченківський Район є Вул. Довнар-Запольського. Це 16 хв пішки.

  • Яка найближча зупинка автобус зупинка до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) у місті Шевченківський Район?

    Найближчий автобус зупинка до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) у Шевченківський Район є Вул. Деревлянська. Це 6 хв пішки.

  • Яка найближча зупинка shuttle станція до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) у місті Шевченківський Район?

    Найближчий shuttle станція до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) у Шевченківський Район є Вул. Молдавська (На Вимогу). Це 11 хв пішки.

Знайти Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222), Шевченківський Район, на карті

Найпопулярніша мобільна програма для пересування містом Шевченківський Район.
Усі види громадського транспорту в одному додатку

Поїздка транспортом до місця Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) в місті Шевченківський Район

Вас цікавить те, як дістатися до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) в Шевченківський Район, Україна? Moovit допоможе вам знайти оптимальний шлях до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) і запропонує покрокові вказівки щодо подорожі туди з найближчої зупинки громадського транспорту.

Moovit відкриває для вас доступ до безкоштовних карт і в режимі реального часу надає вказівки щодо навігації по місту. Переглядайте розклади, маршрути, графіки руху і дізнавайтесь в режимі реального часу як довго триватиме поїздка до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222).

Шукаєте найближчу до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) зупинку або станцію? Перегляньте список зупинок, які є найближчими до вашого пункту призначення: Вул. Деревлянська; Вул. Молдавська (На Вимогу); Вул. Довнар-Запольського; Ст. М. Лук'Янівська.

Автобус:Метро:Shuttle:

Вам потрібен альтернативний маршрут щоб дістатися до пункту призначення раніше? Moovit допоможе його знайти. За допомогою додатку Moovit або нашого веб-сайту отримати вказівки щодо подорожі до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) та з нього надзвичайно просто.

Ми можемо зробити подорож до Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) простішою, саме з цієї причини більше 1.5 мільйонів користувачів, в тому числі пасажири в Шевченківський Район, довіряють Moovit як найкращому додатку міського громадського транспорту. Вам не потрібно завантажувати окремий автобусний або залізничний додаток, Moovit - це єдиний багатофункціональний додаток громадського транспорту, який завжди стане вам в нагоді під час пошуку оптимального за часом автобусу або потягу.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) Адреса: вул. Дегтярівська, 19 вулиця в Шевченківський Район

Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222), Шевченківський Район

Подорожуйте навколо Шевченківський Район громадським транспортом!

Подорожувати навколо Шевченківський Район ніколи не було так просто. Подивіться крок за кроком, як подорожувати до будь-якої пам'ятки, на вулиці або на великій станції громадського транспорту. Перегляньте розклад маршрутів автобусів та потягів: час прибуття, службові сповіщення та докладні маршрути на карті, - щоб ви точно знали, як дістатися до Шевченківський Район.

Подорожуючи до будь-якого пункту призначення навколо Шевченківський Район, використовуйте маршрути Moovit Live Directions з інтерактивними повідомленням, щоб точно дізнатись, де і як далеко ходити, скільки часу чекати ваш транспорт та скільки зупинок залишається. Moovit сповістить вас, коли прийшов час вийти - не потрібно постійно перевіряти, чи є ваша наступна зупинка.

Бажаєте дізнатися, як користуватися громадським транспортом в Шевченківський Район або як платити за проїзд на громадському транспорті в Шевченківський Район? Додаток для пошуку громадського транспорту Moovit допоможе вам легко і з мінімальними витратами переміщатися по місту, користуючись громадським транспортом. У додатку ви знайдете інформацію про тарифи на громадський транспорт, ціни на квитки та інші витрати. Шукаєте карту ліній громадського транспорту в Шевченківський Район? Додаток для пошуку транспорту Moovit показує всі маршрути громадського транспорту в Шевченківський Район з усіма shuttle, метро, автобус або Тролейбус маршрутами і зупинками на інтерактивній карті.

Шевченківський Район має типи транспорту 4, у тому числі: shuttle, метро, автобус або Тролейбус, експлуатований декількома транспортними агенціями, включаючи Київський метрополітен, КП "Київпастранс", КП "Київпастранс", Південно-Західна Залізниця, КП "Київпастранс", Бориспіль, Маршрутне таксі, Приміські маршрути, Приміські маршрути і Бровари та район

Лінії громадського транспорту зі станціями поблизу Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) у місті Шевченківський Район

Лінії автобус зі станціями поблизу Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) у місті Шевченківський Район

Лінії shuttle зі станціями поблизу Окремий полк Президента України (Військова частина А-0222) у місті Шевченківський Район

Легше дістатися до Окремий полк Президента України (Військова частина… за…