Перейти до основного вмісту

Як дістатися до Свято-Макаріївська Церква в Шевченківський Район з shuttle, автобус, метро, трамвай або Тролейбус?

Знайти Свято-Макаріївська Церква, Шевченківський Район, на карті

Напрямки до Свято-Макаріївська Церква (Шевченківський Район) громадським транспортом

Ці транспортні лінії містять маршрути, які проходять поруч із Свято-Макаріївська Церква

  • АвтобусАвтобус: 
  • МетроМетро: 
  • ТрамвайТрамвай: 
  • ShuttleShuttle: 

Як дістатися до Свято-Макаріївська Церква за допомогою автобус?

Потрібно натиснути на автобус маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Як дістатися до Свято-Макаріївська Церква за допомогою метро?

Потрібно натиснути на метро маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Станції shuttle поруч з Свято-Макаріївська Церква у місті Шевченківський Район

  • Вул. Отто Шмiдтa,3 хв пішки,

Станції автобус поруч з Свято-Макаріївська Церква у місті Шевченківський Район

  • Вул. Оленівська,5 хв пішки,
  • Ст. М. Лук'Янівська,13 хв пішки,

Маршрути (автобус) до Свято-Макаріївська Церква у місті Шевченківський Район

  • 72,Ст. М. Контрактова Площа,
  • 50,Залізничний Вокзал "Центральний",
Питання та відповіді
  • Які найближчі станції до Свято-Макаріївська Церква?

    Найближчими станціями до Свято-Макаріївська Церква є:

    • Вул. Отто Шмiдтa на відстані 205 метра(ів), 3 хв ходи.
    • Вул. Оленівська на відстані 342 метра(ів), 5 хв ходи.
    • Ст. М. Лук'Янівська на відстані 990 метра(ів), 13 хв ходи.
  • Які автобус лінії зупиняються біля Свято-Макаріївська Церква?

    Ці автобус лінії зупиняються поблизу Свято-Макаріївська Церква: 119, 28ТР, 33ТР, 50.

  • Які метро лінії зупиняються біля Свято-Макаріївська Церква?

    Ці метро лінії зупиняються поблизу Свято-Макаріївська Церква: М2, М3.

  • Яка лінія трамвай проходить поруч із Свято-Макаріївська Церква?

    11

  • Які shuttle лінії зупиняються біля Свято-Макаріївська Церква?

    Ці shuttle лінії зупиняються поблизу Свято-Макаріївська Церква: 179, 302, 368, 820.

  • Яка найближча зупинка автобус зупинка до Свято-Макаріївська Церква у місті Шевченківський Район?

    Найближчий автобус зупинка до Свято-Макаріївська Церква у Шевченківський Район є Вул. Оленівська. Це 5 хв пішки.

  • Яка найближча зупинка shuttle станція до Свято-Макаріївська Церква у місті Шевченківський Район?

    Найближчий shuttle станція до Свято-Макаріївська Церква у Шевченківський Район є Вул. Отто Шмiдтa. Це 3 хв пішки.

Знайти Свято-Макаріївська Церква, Шевченківський Район, на карті

Найпопулярніша мобільна програма для пересування містом Шевченківський Район.
Усі види громадського транспорту в одному додатку

Поїздка транспортом до місця Свято-Макаріївська Церква в місті Шевченківський Район

Вас цікавить те, як дістатися до Свято-Макаріївська Церква в Шевченківський Район, Україна? Moovit допоможе вам знайти оптимальний шлях до Свято-Макаріївська Церква і запропонує покрокові вказівки щодо подорожі туди з найближчої зупинки громадського транспорту.

Moovit відкриває для вас доступ до безкоштовних карт і в режимі реального часу надає вказівки щодо навігації по місту. Переглядайте розклади, маршрути, графіки руху і дізнавайтесь в режимі реального часу як довго триватиме поїздка до Свято-Макаріївська Церква.

Шукаєте найближчу до Свято-Макаріївська Церква зупинку або станцію? Перегляньте список зупинок, які є найближчими до вашого пункту призначення: Вул. Отто Шмiдтa; Вул. Оленівська; Ст. М. Лук'Янівська.

Автобус:Метро:Трамвай:Shuttle:

Вам потрібен альтернативний маршрут щоб дістатися до пункту призначення раніше? Moovit допоможе його знайти. За допомогою додатку Moovit або нашого веб-сайту отримати вказівки щодо подорожі до Свято-Макаріївська Церква та з нього надзвичайно просто.

Ми можемо зробити подорож до Свято-Макаріївська Церква простішою, саме з цієї причини більше 1.5 мільйонів користувачів, в тому числі пасажири в Шевченківський Район, довіряють Moovit як найкращому додатку міського громадського транспорту. Вам не потрібно завантажувати окремий автобусний або залізничний додаток, Moovit - це єдиний багатофункціональний додаток громадського транспорту, який завжди стане вам в нагоді під час пошуку оптимального за часом автобусу або потягу.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Свято-Макаріївська Церква Адреса: Отто Шмідта вулиця вулиця в Шевченківський Район

Свято-Макаріївська Церква, Шевченківський Район
Свято-Макаріївська Церква, Шевченківський РайонСвято-Макаріївська Церква — дерев'яний храм, зведений 1897 року в районі Татарка. Храм на честь священномученика Макарія, Митрополита Київського і всієї Руси (1495—1497), який був убитий татарами на берегах Прип'яті в селі Скригалов (Білорусь) під час мандрівки з Вільна до Києва. Вшановуючи 400-річчя тієї трагедії, у 1897 Київська Релігійно-Просвітницька Громада проводила меморіальні заходи та, зокрема, за півроку збудувала цей храм. Для будівництва цієї церкви було пожертвовано матеріал з розібраного Дмитрівського храму на Байковому кладовищі. В обґрунтуванні будівництва саме на Татарці згадувалась боротьба з єресями, що ніби-то мали тут поширення. При храмі до 1917 року існувало братство, що займалося просвітою та благодійністю, працювала школа, денний притулок для дітей, бібліотека. 1922 року було закрито парафіяльну школу, однак храм продовжував діяти до 1938 року. 1939 року бані було знято (у спустошеному храмі діяла майстерня), однак вже наприкінці 1941 року з дозволу німецької адміністрації храм був поновлений киянами у 1942 році. Відтоді він є головним (і чи не єдиним, після знищення церков Свв. Костянтина та Єлени, Св. Миколи Йорданського, Феодора Освяченого Свято-Феодорівського монастиря) храмом для декількох столичних місцевостей. 1947 року в оздобленні храму брав участь народний художник Іван Сидорович Їжакевич. Макаріївська церква розташована на вул. Стара Поляна, № 46 див. на wikimapia [Архівовано 25 грудня 2018 у Wayback Machine.] Сайт історії Києва Приходские православные храмы на територии Киева [Архівовано 13 червня 2010 у Wayback Machine.] http://makariy-kiev.church.ua/ [Архівовано 21 березня 2015 у Wayback Machine.] Офіційний вебсайт парафії
Як дістатися до Свято-Макаріївська Церква громадським транспортом - про місце

Подорожуйте навколо Шевченківський Район громадським транспортом!

Подорожувати навколо Шевченківський Район ніколи не було так просто. Подивіться крок за кроком, як подорожувати до будь-якої пам'ятки, на вулиці або на великій станції громадського транспорту. Перегляньте розклад маршрутів автобусів та потягів: час прибуття, службові сповіщення та докладні маршрути на карті, - щоб ви точно знали, як дістатися до Шевченківський Район.

Подорожуючи до будь-якого пункту призначення навколо Шевченківський Район, використовуйте маршрути Moovit Live Directions з інтерактивними повідомленням, щоб точно дізнатись, де і як далеко ходити, скільки часу чекати ваш транспорт та скільки зупинок залишається. Moovit сповістить вас, коли прийшов час вийти - не потрібно постійно перевіряти, чи є ваша наступна зупинка.

Бажаєте дізнатися, як користуватися громадським транспортом в Шевченківський Район або як платити за проїзд на громадському транспорті в Шевченківський Район? Додаток для пошуку громадського транспорту Moovit допоможе вам легко і з мінімальними витратами переміщатися по місту, користуючись громадським транспортом. У додатку ви знайдете інформацію про тарифи на громадський транспорт, ціни на квитки та інші витрати. Шукаєте карту ліній громадського транспорту в Шевченківський Район? Додаток для пошуку транспорту Moovit показує всі маршрути громадського транспорту в Шевченківський Район з усіма shuttle, автобус, метро, трамвай або Тролейбус маршрутами і зупинками на інтерактивній карті.

Шевченківський Район має типи транспорту 5, у тому числі: shuttle, автобус, метро, трамвай або Тролейбус, експлуатований декількома транспортними агенціями, включаючи Київський метрополітен, КП "Київпастранс", КП "Київпастранс", Південно-Західна Залізниця, КП "Київпастранс", Бориспіль, Маршрутне таксі, Приміські маршрути, Приміські маршрути і Бровари та район

Лінії громадського транспорту зі станціями поблизу Свято-Макаріївська Церква у місті Шевченківський Район

Лінії автобус зі станціями поблизу Свято-Макаріївська Церква у місті Шевченківський Район

Лінії shuttle зі станціями поблизу Свято-Макаріївська Церква у місті Шевченківський Район

Легше дістатися до Свято-Макаріївська Церква за…