Перейти до основного вмісту

Як дістатися до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця в Лятоши́Нський з Автобус, Трамвай, Shuttle або Тролейбус?

Знайти Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця, Лятоши́Нський, на карті

Напрямки до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця (Лятоши́Нський) громадським транспортом

Ці транспортні лінії містять маршрути, які проходять поруч із Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця

  • АвтобусАвтобус:
  • ТрамвайТрамвай:

Як дістатися до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця за допомогою Автобус?

Потрібно натиснути на Автобус маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Станції Трамвай поруч з Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця у місті Лятоши́Нський

  • Пуща-Водиця,1 хв пішки,

Станції Автобус поруч з Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця у місті Лятоши́Нський

  • Вул. Селянська,3 хв пішки,

Маршрути (Автобус) до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця у місті Лятоши́Нський

  • 30,Дитяча Поліклініка,
Питання та відповіді
  • Які найближчі станції до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця?

    Найближчими станціями до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця є:

    • Пуща-Водиця на відстані 46 метра(ів), 1 хв ходи.
    • Вул. Селянська на відстані 162 метра(ів), 3 хв ходи.
  • Які Автобус лінії зупиняються біля Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця?

    Ці Автобус лінії зупиняються поблизу Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця: 30

  • Які Трамвай лінії зупиняються біля Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця?

    Ці Трамвай лінії зупиняються поблизу Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця: 12

  • Яка найближча зупинка трамвай станція до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця у місті Лятоши́Нський?

    Найближчий трамвай станція до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця у Лятоши́Нський є Пуща-Водиця. Це 1 хв пішки.

  • Яка найближча зупинка автобус зупинка до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця у місті Лятоши́Нський?

    Найближчий автобус зупинка до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця у Лятоши́Нський є Вул. Селянська. Це 3 хв пішки.

Знайти Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця, Лятоши́Нський, на карті

Найпопулярніша мобільна програма для пересування містом Лятоши́Нський.
Усі види громадського транспорту в одному додатку

Поїздка транспортом до місця Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця в місті Лятоши́Нський

Вас цікавить те, як дістатися до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця в Лятоши́Нський, Україна? Moovit допоможе вам знайти оптимальний шлях до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця і запропонує покрокові вказівки щодо подорожі туди з найближчої зупинки громадського транспорту.

Moovit відкриває для вас доступ до безкоштовних карт і в режимі реального часу надає вказівки щодо навігації по місту. Переглядайте розклади, маршрути, графіки руху і дізнавайтесь в режимі реального часу як довго триватиме поїздка до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця.

Шукаєте найближчу до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця зупинку або станцію? Перегляньте список зупинок, які є найближчими до вашого пункту призначення: Пуща-Водиця; Вул. Селянська.

Автобус:Трамвай:

Вам потрібен альтернативний маршрут щоб дістатися до пункту призначення раніше? Moovit допоможе його знайти. За допомогою додатку Moovit або нашого веб-сайту отримати вказівки щодо подорожі до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця та з нього надзвичайно просто.

Ми можемо зробити подорож до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця простішою, саме з цієї причини більше 1.5 мільйонів користувачів, в тому числі пасажири в Лятоши́Нський, довіряють Moovit як найкращому додатку міського громадського транспорту. Вам не потрібно завантажувати окремий автобусний або залізничний додаток, Moovit - це єдиний багатофункціональний додаток громадського транспорту, який завжди стане вам в нагоді під час пошуку оптимального за часом автобусу або потягу.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця Адреса: Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця, Миколи Юнкерова вулиця, Київ, 04 вулиця в Лятоши́Нський

Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця, Лятоши́Нський

Лінії громадського транспорту зі станціями поблизу Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця у місті Лятоши́Нський

Лінії Автобус зі станціями поблизу Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікування Пуща-Водиця у місті Лятоши́Нський

Легше дістатися до Центр Реабілітації Та Санаторно-Курортного Лікуван… за…