Перейти до основного вмісту

Як дістатися до проспект Генерала Ватутіна 2 в Дніпровський Район з Автобус, Shuttle, Тролейбус, Електричка або Метро?

Знайти проспект Генерала Ватутіна 2, Дніпровський Район, на карті

Напрямки до проспект Генерала Ватутіна 2 (Дніпровський Район) громадським транспортом

Ці транспортні лінії містять маршрути, які проходять поруч із проспект Генерала Ватутіна 2

  • АвтобусАвтобус:
  • ЕлектричкаЕлектричка:
  • ТролейбусТролейбус:
  • ShuttleShuttle:

Як дістатися до проспект Генерала Ватутіна 2 за допомогою Автобус?

Потрібно натиснути на Автобус маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Як дістатися до проспект Генерала Ватутіна 2 за допомогою Електричка?

Потрібно натиснути на Електричка маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Станції Shuttle поруч з проспект Генерала Ватутіна 2 у місті Дніпровський Район

  • Skymall,9 хв пішки,
  • Торговельно-Розважальний Комплекс,10 хв пішки,
Питання та відповіді
  • Які найближчі станції до проспект Генерала Ватутіна 2?

    Найближчими станціями до проспект Генерала Ватутіна 2 є:

    • Skymall на відстані 645 метра(ів), 9 хв ходи.
    • Торговельно-Розважальний Комплекс на відстані 733 метра(ів), 10 хв ходи.
  • Які Автобус лінії зупиняються біля проспект Генерала Ватутіна 2?

    Ці Автобус лінії зупиняються поблизу проспект Генерала Ватутіна 2: 114, 21, 73

  • Які Електричка лінії зупиняються біля проспект Генерала Ватутіна 2?

    Ці Електричка лінії зупиняються поблизу проспект Генерала Ватутіна 2: МЕ

  • Які Тролейбус лінії зупиняються біля проспект Генерала Ватутіна 2?

    Ці Тролейбус лінії зупиняються поблизу проспект Генерала Ватутіна 2: 30, 31

  • Які Shuttle лінії зупиняються біля проспект Генерала Ватутіна 2?

    Ці Shuttle лінії зупиняються поблизу проспект Генерала Ватутіна 2: 150, 180, 485

  • Яка найближча зупинка shuttle станція до проспект Генерала Ватутіна 2 у місті Дніпровський Район?

    Найближчий shuttle станція до проспект Генерала Ватутіна 2 у Дніпровський Район є Skymall. Це 9 хв пішки.

Знайти проспект Генерала Ватутіна 2, Дніпровський Район, на карті

Найпопулярніша мобільна програма для пересування містом Дніпровський Район.
Усі види громадського транспорту в одному додатку

Поїздка транспортом до місця проспект Генерала Ватутіна 2 в місті Дніпровський Район

Вас цікавить те, як дістатися до проспект Генерала Ватутіна 2 в Дніпровський Район, Україна? Moovit допоможе вам знайти оптимальний шлях до проспект Генерала Ватутіна 2 і запропонує покрокові вказівки щодо подорожі туди з найближчої зупинки громадського транспорту.

Moovit відкриває для вас доступ до безкоштовних карт і в режимі реального часу надає вказівки щодо навігації по місту. Переглядайте розклади, маршрути, графіки руху і дізнавайтесь в режимі реального часу як довго триватиме поїздка до проспект Генерала Ватутіна 2.

Шукаєте найближчу до проспект Генерала Ватутіна 2 зупинку або станцію? Перегляньте список зупинок, які є найближчими до вашого пункту призначення: Skymall; Торговельно-Розважальний Комплекс.

Автобус:Електричка:Тролейбус:Shuttle:

Вам потрібен альтернативний маршрут щоб дістатися до пункту призначення раніше? Moovit допоможе його знайти. За допомогою додатку Moovit або нашого веб-сайту отримати вказівки щодо подорожі до проспект Генерала Ватутіна 2 та з нього надзвичайно просто.

Ми можемо зробити подорож до проспект Генерала Ватутіна 2 простішою, саме з цієї причини більше 1.5 мільйонів користувачів, в тому числі пасажири в Дніпровський Район, довіряють Moovit як найкращому додатку міського громадського транспорту. Вам не потрібно завантажувати окремий автобусний або залізничний додаток, Moovit - це єдиний багатофункціональний додаток громадського транспорту, який завжди стане вам в нагоді під час пошуку оптимального за часом автобусу або потягу.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

проспект Генерала Ватутіна 2 Адреса: ТРЦ SkyMall, 02660, SkyMall, Т,, проспект Генерала Ватутіна, 2, Київ, Україна вулиця в Дніпровський Район

проспект Генерала Ватутіна 2, Дніпровський Район
проспект Генерала Ватутіна 2, Дніпровський РайонПроспект Романа Шухевича — проспект у Дніпровському і Деснянському районах міста Києва, місцевість Чорторий, житлові масиви Райдужний, Виґурівщина-Троєщина та Кибальчич. Пролягає від Північного мосту до вулиць Рональда Рейгана і Братиславської. До початку 1980-х років пролягав до Бульвару Перова (нині—Воскресенський проспект). Прилучаються вулиці Оноре де Бальзака, Петра Вершигори, Райдужна, проспект Червоної Калини, Воскресенський проспект і вулиця Миколи Кибальчича. Є частиною Малої окружної дороги. У 2015 році по проспекту проклали єдиний у Києві офіційний велосипедний маршрут "житловий масив Троєщина — Європейська площа". Уздовж проспекту з непарного боку розташований ланцюжок озер, що використовувалися при будівництві житлового масиву Виґурівщина-Троєщина як технічні водойми для намиву піску. У 2018 році біля двох озер між вулицею Оноре де Бальзака і проспектом Червоної Калини упорядковано новий парк. Київська міська рада своїм рішенням від 1 червня 2017 року перейменувала проспект Генерала Ватутіна на Проспект Романа Шухевича. Тоді ж у червні 2017 року Окружний адміністративний суд міста Києва тимчасово заборонив здійснювати офіційну публікацію рішення через судовий позов проросійських ГО «Антифашистська правозахисна ліга» (керівник Ірина Бережна) та «Єврейська правозахисна група» (керівник Борис Фуксман). Згідно з ухвалою Київського апеляційного адміністративного суду від 20 липня 2017 року та Вищого адміністративного суду України від 15 серпня 2017 року Київраду також зобов'язали тимчасово не здійснювати офіційну публікацію рішення про перейменування до закінчення розгляду справи. 25 червня 2019 року Окружний адміністративний суд міста Києва скасував рішення Київської міської ради про перейменування проспекту, але згідно з статтею 254 Кодексу адміністративного судочинства України рішення не вступило в силу в зв'язку з подачею апеляційної скарги 1 серпня 2019 року Українським інститутом національної пам'яті. 9 грудня 2019 року Шостий апеляційний адміністративний суд підтвердив законність рішень Київської міської ради від червня 2017 про перейменування Московського проспекту і проспекту Генерала Ватутіна в Києві на проспекти Степана Бандери та Романа Шухевича.
Як дістатися до проспект Генерала Ватутіна 2 громадським транспортом - про місце

Лінії громадського транспорту зі станціями поблизу проспект Генерала Ватутіна 2 у місті Дніпровський Район

Лінії Shuttle зі станціями поблизу проспект Генерала Ватутіна 2 у місті Дніпровський Район

Легше дістатися до проспект Генерала Ватутіна 2 за…