Перейти до основного вмісту
Трамвай - 7

Лінія 7

Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление 7 трамвай Розклад та зупинки маршруту (оновлено)

7 трамвай (Стан 1700 – Азовэлектросталь) має 4 станції відправляється з Стан 1700 і закінчується в Азовэлектросталь (Азовелектросталь).

Виберіть будь-яку 7 трамвай станції нижче для перегляду в режимі реального часу актуальних розкладів і карт маршрутів.

Напрямок: Стан 1700 – Азовэлектросталь (4 зупинок)

  • Стан 1700

  • Северный Переулок (Північний Провулок)

  • Камышовая Улица (Комишова Вулиця)

  • Азовэлектросталь (Азовелектросталь)

Часті запитання по 7

  • О котрій годині розпочинає рух 7 трамвай?

    Технічне обслуговування на зупинці початку 7 трамвай о 07:48 у неділя, понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця, субота.

  • О котрій годині припиняє рух 7 трамвай?

    Технічне обслуговування на зупинці лінії 7 трамвай о 18:40 у неділя, понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця, субота.

  • О котрій годині прибуває 7 трамвай?

    Коли прибуває Стан 1700 – Азовэлектросталь Трамвай? Дізнавайтесь час прибуття в режимі реального часу містить розклад руху в реальному часі. Тут ви можете перевірити повний розклад руху найближчої до вас лінії Стан 1700 – Азовэлектросталь Трамвай.

  • Чи курсує трамвай 7 перевізника «Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление» у таке свято:День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні?

    Години роботи маршруту трамвай 7 можуть змінюватися в таке свято: День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Див. програму Moovit, щоб дізнатися більше.

  • Чи існує 7 трамвай станція поблизу мене?

    Натисніть тут, щоб переглянути найближчу 7 трамвай станція.

Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление 7 трамвай Карта маршруту - Стан 1700 – Азовэлектросталь

7 трамвай Карта лінії

7 трамвай Розклад руху

7 трамвай лінія працює щодня. Графік роботи: 07:48 - 18:40

ДеньЧас роботиІнтервал (хв)
пн07:48 - 18:4036
вт07:48 - 18:4036
ср07:48 - 18:4036
чт07:48 - 18:4036
пт07:48 - 18:4036
сб07:48 - 18:4036
нд07:48 - 18:4036

Повідомлення про стан маршрутів: Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление

Переглядайте всі оновлення на 7 (від Стан 1700), включно з інформацією про поточний стан, затримки трамвай, зміни маршрутів, зміну розташування зупинок та будь-які інші зміни в послугах. Переглядайте мапу 7 (Стан 1700 – Азовэлектросталь) у реальному часі і відстежуйте переміщення трамвай на карті. Завантажте додаток, щоб отримати всю інформацію від Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление зараз.

Вартість проїзду на трамвай 7

Ціни Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление на 7 (Стан 1700 – Азовэлектросталь) можуть змінюватися в залежності від декількох факторів. Інформацію про вартість квитків Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление дивіться в додатку Moovit або на офіційному сайті Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление.

Найпопулярніша мобільна програма для пересування містом Маріу́поль.
Усі види громадського транспорту в одному додатку

7 (Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление)

"Першою зупинкою 7 трамвай маршруту є Стан 1700, а останньою - Азовэлектросталь (Азовелектросталь). 7 (Стан 1700 – Азовэлектросталь) здійснюється рух по щодня.

Додаткова інформація: 7 має 4 станції і загальна тривалість подорожі цим маршрутом складає приблизно 5 хвилин."

Постійно подорожуєте? Дізнайтесь, чому більше 1.5 мільйонів користувачів довіряють Moovit і вважають його найкращим додатком міського пасажирського транспорту. Moovit інформує вас про маршрути, запропоновані Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление, дає можливість користуватися трамвай трекером, бачити вказівки щодо подорожі, карти маршрутів ліній в Маріу́поль і допомагає знаходити найближчі до вас 7 трамвай станції. Відсутній доступ до інтернету? Завантажте офлайнову PDF-карту, трамвай розклад для 7 трамвай і візьміть їх з собою в дорогу.

Трамвай Трекер В Реальному Часі Лініі 7

Переглядайте лінію 7 (Стан 1700 – Азовэлектросталь) на мапі в реальному часі та відстежуйте рух транспорту. Користуйтеся застосунком Moovit для перегляду маршруту 7 трамвай та відстеження руху трамвай Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление й ніколи не спізнюйтесь на трамвай.

Використовуйте додаток як планувальник поїздок для Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление або планувальник поїздок для Тролейбус, Трамвай або Автобус, щоб спланувати свій маршрут навколо Маріу́поль. Планувальник маршрутів показує оновлені дані для Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление і будь-якого трамвай, включаючи лінію 7, в Маріу́поль

Слідкуйте за LIVE розташуванням
3299327
в режимі реального часу