Прескочи до основното съдържание

Как да стигна до Балчишка тузла в Балчик с Автобус?

Разгледайте Балчишка тузла, Балчик, на картата

Упъване до Балчишка тузла (Балчик) с обществен транспорт

Следните линии имат маршрути, които минават близо до Балчишка тузла

  • АвтобусАвтобус:

Как да стигна до Балчишка тузла с Автобус?

Кликнете на Автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Въпроси и Отговори
  • Кои Автобус линии спират до Балчишка тузла?

    Тези Автобус линии спират близо до Балчишка тузла: 2

Разгледайте Балчишка тузла, Балчик, на картата

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Балчик.
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение

Обществен Транспорт до Балчишка тузла в Балчик

Чудите секак да стигнете до Балчишка тузла в Балчик, България? Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Балчишка тузла с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Балчишка тузла в реално време.

Автобус:

Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Получавайте упътвания от и до Балчишка тузла лесно през Moovit App или Уебсайта.

Ние правим пътуванет до Балчишка тузла лесно, затова над 1.5 милиона потребители, включително и потребители в Балчик, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Балчишка тузла Адрес: улица Балчишка тузла, 9600, България в Балчик

Балчишка тузла
По-лесно да стигнете до Балчишка тузла в...