Прескочи до основното съдържание

Как да стигна до Бистро Езерата в Балчик с Автобус?

Разгледайте Бистро Езерата, Балчик, на картата

Упъване до Бистро Езерата (Балчик) с обществен транспорт

Следните линии имат маршрути, които минават близо до Бистро Езерата

  • АвтобусАвтобус:

Как да стигна до Бистро Езерата с Автобус?

Кликнете на Автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Въпроси и Отговори
  • Кои Автобус линии спират до Бистро Езерата?

    Тези Автобус линии спират близо до Бистро Езерата: 2

Разгледайте Бистро Езерата, Балчик, на картата

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Балчик.
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение

Обществен Транспорт до Бистро Езерата в Балчик

Чудите секак да стигнете до Бистро Езерата в Балчик, България? Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Бистро Езерата с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Бистро Езерата в реално време.

Автобус:

Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Получавайте упътвания от и до Бистро Езерата лесно през Moovit App или Уебсайта.

Ние правим пътуванет до Бистро Езерата лесно, затова над 1.5 милиона потребители, включително и потребители в Балчик, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Бистро Езерата Адрес: улица 9600 Балчик в Балчик

Бистро Езерата, Балчик
По-лесно да стигнете до Бистро Езерата в...