Как да стигна до Užupio gatvė 17 в Vilniaus с Автобус?

Старт
Край
Търси

Въпроси и Отговори

Кои са най-близките спирки до Užupio gatvė 17?

Най-близките спирки до Užupio gatvė 17 са:

  • Mickūnai е на 623 метра разстояние, 9 мин. пеша.

Кои Автобус линии спират до Užupio gatvė 17?

Тези Автобус линии спират близо до Užupio gatvė 17: 67.

Moovit е приложение за пътуване #1 в света.
Поддържа над 3000 града в 92+ държави по свта!
Google Play badge AppStore badge

Обществен Транспорт до Užupio gatvė 17 в Vilniaus

Търсите упътвания до Užupio gatvė 17 в Vilniaus, Литва? Вашето пътуване сега става много по-лесно!

Изтеглете приложението Moovit, за да намерите най-бързите упътвания и да видите най-новите Автобус графици до Užupio gatvė 17. Намерете актуализирани времена за всички маршрути, които са налични с направления стъпка по стъпка в реално време от Užupio gatvė 17.

Приложението Moovit ви показва също и най-близките спирки и станции към вашата дестинация. Изберете от списъка със спирки, най-близки до Užupio gatvė 17: Mickūnai.

Изберете Автобус опции, които можете да хванете, за да стигнете до Užupio gatvė 17. Ето списък от няколко линии, които минават близо до вашата дестинация - Автобус: 67.

Търсите ли да планирате връщането си от Užupio gatvė 17, но не знаете адреса на улицата? Можете да изберете дестинацията си от нашата онлайн карта и Moovit ще намери най-добрите налични маршрути, за да стигнете до там, където трябва да отидете!

Moovit ви помага да намерите най-бързия маршрут и най-удобното време за тръгване. Няма нужда да инсталирате приложение за автобус, за да проверите времената за автобус или приложение за влак, за да видите времената за влака. Moovit има цялата информация за обществения транспорт, която трябва да знаете. Ето защо Google Play Store и Apple App Store ни гласуват доверие като едно от най-добрите налични приложения за обществен транспорт.

Užupio gatvė 17, Vilniaus
Moovit - Вашето местно пътно приложение за Android и iOS
Moovit По-лесно е да стигнете до Užupio gatvė 17 с приложението!