Salta al contingut principal

Com arribar a Túnel De Les Dos Valires a Andorra la Vella amb Bus?

Mira Túnel De Les Dos Valires, Andorra la Vella al mapa

mapa Túnel De Les Dos Valires

Indicacions a Túnel De Les Dos Valires de Andorra la Vella amb transport públic

Les següents vies de trànsit tenen rutes que passen a prop de Túnel De Les Dos Valires

Preguntes i respostes

  • Quines Bus línies paren a prop de Túnel De Les Dos Valires?

    AquestesBus línies paren a prop de Túnel De Les Dos Valires: L5, L6.

    Més detalls

Mira Túnel De Les Dos Valires, Andorra la Vella al mapa

mapa Túnel De Les Dos Valires
L'aplicació de Mobilitat Urbana Més Popular a Andorra la Vella.
Totes les opcions locals de mobilitat en una app
Get it on Google Play Download on the App Store

Transport Públic fins a Túnel De Les Dos Valires a Andorra la Vella

Com arribar a Túnel De Les Dos Valires a Andorra la Vella, Andorra?

És fàcil amb Moovit. Escrivu la teva adreça postal i el cercador de ruta de Moovit localitzarà la manera més ràpida d'arribar-hi. No estàs segur a on baixar al carrer? Descarrega't l'aplicació Moovit per a trobar adreces en directe (incloent-hi el lloc on baixar a Túnel De Les Dos Valires), consulta els horaris i obtingues les hores d'arribada estimades de les teves línies preferides de Bus.

També pots accedir a Túnel De Les Dos Valires per Bus. Aquestes són les línies i rutes que tenen parades properes - Bus: L5, L6

Descarrega l'aplicació Moovit per veure el calendari actual i les rutes disponibles a Andorra la Vella. No cal instal·lar cap aplicació d'autobús especial per comprovar l'hora de l'autobús o l'horari d'un tren. Moovit és l'única aplicació de trànsit tot-en-un que t'ajuda a arribar a on has d'anar.

Fem fàcil arribar en transport públic fins a Túnel De Les Dos Valires, de manera que més de 930 milions d'usuaris, inclosos els usuaris de Andorra la Vella confien en Moovit com la millor aplicació per al transport públic.

Túnel De Les Dos Valires
Túnel De Les Dos Valires El Túnel de les dues Valires (també anomenat Túnel dels Dos Valires) és una obra civil de tres quilòmetres de longitud del Principat d'Andorra que uneix les parròquies altes andorranes evitant passar per Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Pel que fa a carreteres, uneix la CG-2 al terme d'Escaldes-Engordany amb la CG-3 amb Sispony i Anyós i més tard amb La Massana. El túnel uneix les parròquies d'Encamp i la Massana, donant servei també a les d'Ordino i Canillo. És considerada l'obra d'enginyeria civil de més envergadura feta mai a Andorra.La inauguració i obertura va tenir lloc el 31 de juliol del 2012. Els treballs es van veure paral·litzats arran de dos ensorraments, el primer del qual va causar la mort de cinc treballadors i sis ferits el novembre de 2009. El pont d'accés al túnel des de la Massana s'ha anomenat Pont de Lisboa per homenatjar els set treballadors portuguesos que van perdre la vida durant les obres.
Més fàcil arribar a Túnel De Les Dos Valires amb l' app!