Fortsæt til primært indhold

Vej til Åsted i Frederikshavn med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Åsted fra de vigtigste steder i Frederikshavn med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Åsted

  • Bus Bus: Bus - 1, Bus - 11

Sådan kommer du til Åsted af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Åsted?

    Disse Bus linjer standser nær Åsted: Bus - 1, Bus - 11.

    Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Åsted i Frederikshavn

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Åsted i Frederikshavn, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Åsted på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Åsted i realtid.

Du kan tage til Åsted med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 1, Bus - 11

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Åsted fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Åsted, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Frederikshavn, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Åsted, Frederikshavn
Åsted, Frederikshavn Åsted Ådal er et privatejet naturområde på 124 ha, beliggende ca. 10 kilometer vest for Frederikshavn. Området er fredet og udpeget som EU-habitatområde (H 8), og udgør sammen med Fauerholt Hede et areal på ca. 136 ha. Området er en erosionskløft, omfattende overdrev, kær, enge eller sumpe og hede, som gennemløbes af Åsted Å. Dalen gennemskærer morænebakker og issøaflejringer fra den sidste istid, samt aflejringer fra det ishav, der dækkede Nordjylland efter istiden.
Sådan kommer du til Åsted med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Åsted med appen!