Fortsæt til primært indhold

Vej til Aabjerg i Ringkøbing-Skjern med Bus?

Se Aabjerg, Ringkøbing-Skjern, på kortet

Vejvisning til Aabjerg fra de vigtigste steder i Ringkøbing-Skjern med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Aabjerg

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Aabjerg?

  De nærmeste stationer til Aabjerg er:

  • Vedersø Idrætsefterskole (Ringkøbing-Skjern Kom) er 889 meter derfra, 12 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Aabjerg?

  Disse Bus linjer standser nær Aabjerg: 515.

  Flere detaljer

Se Aabjerg, Ringkøbing-Skjern, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Aabjerg i Ringkøbing-Skjern

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aabjerg i Ringkøbing-Skjern, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aabjerg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aabjerg i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Aabjerg? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vedersø Idrætsefterskole (Ringkøbing-Skjern Kom).

Du kan tage til Aabjerg med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 515

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aabjerg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aabjerg, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Ringkøbing-Skjern, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aabjerg, Ringkøbing-Skjern
Aabjerg, Ringkøbing-Skjern For alternative betydninger, se Nørresø. (Se også artikler, som begynder med Nørresø)Nørresø tidligere Aabjerg Sø, er den sydligst beliggende sø, i Natura 2000-område nr. 72 Husby Sø og Nørresø og ligger i Ringkøbing-Skjern Kommune syd for Nissum Fjord. Nørresø er på 114 ha, og har en gennemsnitsdybde på 1,05 meter, en største dybde på 1,7 meter og et vandvolumen på 1,24 millioner m³. Søen havde oprindelig forbindelse til Ringkøbing Fjord mod syd, men i forbindelse med et større landvindingsprojekt 1940-1949 blev den inddiget, og forbindelsen mod syd blev afbrudt, så den nu har afløb til Nissum Fjord mod nord, via Husby Sø og en gravet kanal - Staby Kast. Søens opland består hovedsageligt af afvandede landbrugsarealer (ca. 80%), hvorfra vandet pumpes ind i søerne via pumpestationer. Nørresø og dens omgivelser, et areal på 140 ha, blev fredet i 1956.. Der blev i 2005 fundet 25 plantearter, heraf 19 arter af undervandsplanter, 2 arter af kransnålalger, og 4 arter af flydebladsvegetation. Der blev registreret 8 vandaksarter. 5 arter af vandplanterne er med på den danske gulliste.
Sådan kommer du til Aabjerg med offentlig transport – Om stedet

Nærmeste stationer til Aabjerg i Ringkøbing-Skjern

Lettere at komme til Aabjerg med appen!