Fortsæt til primært indhold

Vej til Aalestrup Naturefterskole i Vesthimmerland med Bus eller Jernbane?

Aalestrup Naturefterskole kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Aalestrup Naturefterskole fra de vigtigste steder i Vesthimmerland med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Aalestrup Naturefterskole

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Aalestrup Naturefterskole?

  De nærmeste stationer til Aalestrup Naturefterskole er:

  • Aalestrup Realskole (Borgergade / Vesthim. Kom.) er 725 meter derfra, 10 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Aalestrup Naturefterskole?

  Disse Bus linjer standser nær Aalestrup Naturefterskole: 52, 68, 960X.

  Flere detaljer
Aalestrup Naturefterskole kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Aalestrup Naturefterskole i Vesthimmerland

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aalestrup Naturefterskole i Vesthimmerland, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aalestrup Naturefterskole på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aalestrup Naturefterskole i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Aalestrup Naturefterskole? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Aalestrup Realskole (Borgergade / Vesthim. Kom.).

Du kan tage til Aalestrup Naturefterskole med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 52, 68, 960X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aalestrup Naturefterskole fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aalestrup Naturefterskole, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Vesthimmerland, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aalestrup Naturefterskole, Vesthimmerland
Aalestrup Naturefterskole, Vesthimmerland Aalestrup Naturefterskole er en efterskole for unge i 9. og 10. klasse med interesse for heste, jagt, friluftsliv eller lystfiskeri. Skolen er oprettet i 1997 og ligger i Himmerland ved Simested Å. Folkeskolens Afgangsprøver er obligatoriske. Skolen er ikke tilknyttet særlige organisationer eller religiøse fundamenter. Hverdagen bygger på tillid, faglighed og frihed under ansvar. Skolen har bl.a. egne ridebaner og ridehal og fiskeret i åen. Eleverne bor på to- og tremandsværelser og enkelte firemandsværelser i 5 større elevhuse, som hver har plads til 20-22 elever. Hvert år op til jul er hele skolen engageret i at lave teater og juleshow, der spilles på den lokale teaterscene Knaberscenen.
Sådan kommer du til Aalestrup Naturefterskole med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Aalestrup Naturefterskole med appen!