Vej til Aaruplund i Danmark med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Aaruplund?

De nærmeste stationer til Aaruplund er:

  • Aarup St. er 336 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Korsgade (Assens Kommune) er 405 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Aarup Station (Assens Kommune) er 451 meter derfra, 9 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Aaruplund?

Disse Bus linjer standser nær Aaruplund: 131.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Aaruplund?

Disse Jernbane linjer standser nær Aaruplund: RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Aaruplund i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aaruplund i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aaruplund på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aaruplund i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Aaruplund? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Aarup St.; Korsgade (Assens Kommune); Aarup Station (Assens Kommune).

Du kan tage til Aaruplund med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 131 Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aaruplund fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aaruplund, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aaruplund
Lettere at komme til Aaruplund med appen!