Vej til Aktiv Super i Danmark med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Aktiv Super?

De nærmeste stationer til Aktiv Super er:

  • Løgumklostervej V Petersborg er 31 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Vestvejen V Vestermarksvej er 301 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Løgumklostervej V Gammel Ribevej er 382 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Løgumklostervej V Petersborg Øst er 391 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Gammel Ribevej V Fredenshøj er 558 meter derfra, 8 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Aktiv Super?

Disse Bus linjer standser nær Aktiv Super: Bus - 124, Bus - 2.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Aktiv Super i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aktiv Super i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aktiv Super på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aktiv Super i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Aktiv Super? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Løgumklostervej V Petersborg; Vestvejen V Vestermarksvej; Løgumklostervej V Gammel Ribevej; Løgumklostervej V Petersborg Øst; Gammel Ribevej V Fredenshøj.

Du kan tage til Aktiv Super med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 124, Bus - 2.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aktiv Super fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aktiv Super, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aktiv Super
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Aktiv Super med appen!