Fortsæt til primært indhold

Vej til Beder i Århus med Bus?

Se Beder, Århus på kortet

Beder kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Beder fra de vigtigste steder i Århus med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Beder

Spørgsmål & svar

Se Beder, Århus på kortet

Beder kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Beder i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Beder i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Beder på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Beder i realtid.

Du kan tage til Beder med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 100, 103

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Beder fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Beder, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Beder, Århus
Beder, Århus Beder er en stationsby i Østjylland med 4.372 indbyggere (2012) , beliggende i Beder Sogn. Byen ligger i den sydlige del af Aarhus Kommune og hører til Region Midtjylland. Beder voksede i løbet af 2012 sammen med Malling til én by Beder-Malling jf. Danmarks Statistiks opgørelsesmetode. Den oprindelige landsby udviklede sig første gang kraftigt efter anlæggelsen af Hads-Ning Herreders Jernbane (Odderbanen) mellem Aarhus og Odder i 1884. Byen ligger tæt op ad Malling og er via sportskomplekset Egelund næsten vokset sammen med den sydlige nabo.
Sådan kommer du til Beder med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Beder med appen!