Vej til Neder Fløjstrup i Århus med Bus eller Bybane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Neder Fløjstrup?

Disse Bus linjer standser nær Neder Fløjstrup: 100, 302.

Neder Fløjstrup, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Neder Fløjstrup i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Neder Fløjstrup i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Neder Fløjstrup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Neder Fløjstrup i realtid.

Du kan tage til Neder Fløjstrup med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 100, 302

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Neder Fløjstrup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Neder Fløjstrup, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Neder Fløjstrup, Århus
Neder Fløjstrup, Århus For alternative betydninger, se Fløjstrup. (Se også artikler, som begynder med Fløjstrup) Fløjstrup er en landsby i Østjylland, beliggende cirka 15 kilometer syd for Aarhus, øst for Beder. Bebyggelsen ligger i Aarhus Kommune og hører til Region Midtjylland. Fløjstrup består af Neder Fløjstrup og Over Fløjstrup, og husene er spredt langs henholdsvis Elmosevej og Fløjstrupvej. Fløjstrup gennemkøres af mange turister i sommermånederne, da adgangen til sommerhusområderne ved Mariendal Strand og Ajstrup Strand typisk sker gennem området.
Sådan kommer du til Neder Fløjstrup med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Neder Fløjstrup med appen!