Vej til Bgi Akademiet i Juelsminde med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Bgi Akademiet?

De nærmeste stationer til Bgi Akademiet er:

  • Bgi (Hornsyld) er 87 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Bgi. Bjerrevej (Hornsyld) er 369 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Bgi Akademiet?

Disse Bus linjer standser nær Bgi Akademiet: Bus - 105.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Bgi Akademiet i Juelsminde

Søger du vejvisning til Bgi Akademiet i Juelsminde, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Bus, Jernbane eller Færge køreplaner til Bgi Akademiet. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Bgi Akademiet.

Moovit Appen viser dig også de nærmeste stoppesteder og stationer på dit bestemmelsessted. Vælg mellem en liste af stoppesteder tættest på Bgi Akademiet: Bgi (Hornsyld); Bgi. Bjerrevej (Hornsyld).

Vælg Bus, Jernbane eller Færge muligheder, du kan tage for at komme til Bgi Akademiet. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Bus: Bus - 105.

Er du ved at planlægge din retur fra Bgi Akademiet, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Bgi Akademiet, Juelsminde
Bgi Akademiet, Juelsminde BGI akademiet er en idrætsefterskole med hovedadresse i Bjerre, 20 km syd for Horsens i det sydøstlige Jylland. Efterskolen tilbyder en lang række forskellige idrætslinjer inden for sport og gymnastik samt international linje. BGI akademiet har desuden adresse på Hjarnø, hvor skolen tilbyder efterskoleophold for unge, der ønsker en livsstilsændring.
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Bgi Akademiet med appen!