Vej til Stenderup i Juelsminde med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Stenderup fra de vigtigste steder i Juelsminde med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Stenderup

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Stenderup?

De nærmeste stationer til Stenderup er:

  • Stenderup (Hedensted Kom) er 40 meter derfra, 1 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Stenderup?

Disse Bus linjer standser nær Stenderup: 105, 202.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Stenderup i Juelsminde

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Stenderup i Juelsminde, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Stenderup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Stenderup i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Stenderup? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Stenderup (Hedensted Kom).

Du kan tage til Stenderup med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 105, 202

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Stenderup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Stenderup, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Juelsminde, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Stenderup, Juelsminde
Lettere at komme til Stenderup med appen!