Vej til Buens Rens & Vask i Valby, København med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Buens Rens & Vask?

De nærmeste stationer til Buens Rens & Vask er:

  • Valby St. Broen (Toftegårds Allé) er 59 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Toftegårds Plads (Toftegårds Allé) er 89 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Buens Rens & Vask?

Disse Bus linjer standser nær Buens Rens & Vask: 10, 133, 18, 1A, 4A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Buens Rens & Vask?

Disse Jernbane linjer standser nær Buens Rens & Vask: B, BX, C, H.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Buens Rens & Vask i Valby, København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Buens Rens & Vask i Valby, København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Buens Rens & Vask på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Buens Rens & Vask i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Buens Rens & Vask? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Valby St. Broen (Toftegårds Allé); Toftegårds Plads (Toftegårds Allé).

Du kan tage til Buens Rens & Vask med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 10, 133, 18, 1A, 4A Jernbane: B, BX, C, H

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Buens Rens & Vask fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Buens Rens & Vask, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Valby, København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Buens Rens & Vask, Valby, København
Lettere at komme til Buens Rens & Vask med appen!