Vej til Dyrup i Valby, København med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Dyrup?

De nærmeste stationer til Dyrup er:

  • Tingstedet (Valby Langgade) er 90 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Valby Langgade (Søndre Fasanvej) er 252 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Valby Langgade (Toftegårds Allé) er 268 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Dyrup?

Disse Bus linjer standser nær Dyrup: 26, 4A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Dyrup?

Disse Jernbane linjer standser nær Dyrup: B, C, RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Dyrup i Valby, København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Dyrup i Valby, København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Dyrup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Dyrup i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Dyrup? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Tingstedet (Valby Langgade); Valby Langgade (Søndre Fasanvej); Valby Langgade (Toftegårds Allé).

Du kan tage til Dyrup med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 26, 4A Jernbane: B, C, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Dyrup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Dyrup, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Valby, København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Dyrup, Valby, København
Lettere at komme til Dyrup med appen!