Fortsæt til primært indhold

Vej til E47 i Fredensborg med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til E47?

  De nærmeste stationer til E47 er:

  • Fredensborg Rådhus (Usserød Kongevej) er 358 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Fredensborg Rådhus (Egedalsvej) er 389 meter derfra, 6 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær E47?

  Disse Bus linjer standser nær E47: 150S, 353, 354.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær E47?

  Disse Jernbane linjer standser nær E47: 029.

  Flere detaljer
E47 kort
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til E47 i Fredensborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til E47 i Fredensborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til E47 på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til E47 i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på E47? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Fredensborg Rådhus (Usserød Kongevej); Fredensborg Rådhus (Egedalsvej).

Du kan tage til E47 med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 150S, 353, 354 Jernbane: 029

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til E47 fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til E47, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Fredensborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

E47, Fredensborg
Lettere at komme til E47 med appen!