Vej til Egå i Århus med Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Egå?

De nærmeste stationer til Egå er:

  • Toftegårdsvej/Grenåvej (Aarhus Kom) er 447 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Skæring Havvej/Grenåvej (Aarhus Kom) er 459 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Skæring Hedevej (Aarhus Kom) er 693 meter derfra, 10 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Egå?

Disse Bus linjer standser nær Egå: 123.

Egå, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Egå i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Egå i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Egå på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Egå i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Egå? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Toftegårdsvej/Grenåvej (Aarhus Kom); Skæring Havvej/Grenåvej (Aarhus Kom); Skæring Hedevej (Aarhus Kom).

Du kan tage til Egå med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 123

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Egå fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Egå, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Egå, Århus
Egå, Århus Egå er en bydel i Aarhus, beliggende ca. 8 km nordnordøst for Aarhus Centrum. Egå- og Skæring Sogne har ca. 9450 indbyggere. I den oprindelige landsby, som nu hedder Gammel Egå ligger Egå Kirke og Egå Forsamlingshus, der er hjemsted for Gl. Egå Jazzklub. Sognet har sit navn fra Egåen, der løber vest og syd for den gamle bydel, på sin vej mod Aarhusbugten. Egå (postnr. 8250) grænser op mod Risskov (8240), Lystrup (8520) og Skødstrup (8541). Kystlinjen strækker sig fra Egåens udløb til et sted mellem sommerhusområdet Skæring Strand og Studstrup. Egå og Risskov er inddelt i fire sogne (Egå, Skæring, Risskov og Vejlby). Det samlede indbyggertal udgør i 2008 23.415 borgere [kilde mangler].
Sådan kommer du til Egå med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Egå med appen!