Vej til Skæring i Århus med Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Skæring?

De nærmeste stationer til Skæring er:

  • Skæring Havvej/Grenåvej (Aarhus Kom) er 383 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Skæring Hedevej (Aarhus Kom) er 595 meter derfra, 8 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Skæring?

Disse Bus linjer standser nær Skæring: 100, 121, 122.

Skæring, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Skæring i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Skæring i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Skæring på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Skæring i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Skæring? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Skæring Havvej/Grenåvej (Aarhus Kom); Skæring Hedevej (Aarhus Kom).

Du kan tage til Skæring med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 100, 121, 122

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Skæring fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Skæring, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Skæring, Århus
Skæring, Århus p1 Skæring er en bydel i Aarhus beliggende ca. 10 km nordøst for Aarhus C og ét af de mest velhavende områder i Aarhusområdet. Skæring er en del af Skæring-Egå med 10.200 indbyggere 1. jan 2018.Skæring Sogn har pr. 1. januar 2006 4.977 indbyggere, hvoraf de 4.402 er medlemmer af den danske folkekirke. Der blev i 2005 født 57 børn i Skæring, og der var i alt 46 dødsfald. Skæring har gode badestrande og en lystbådehavn (Kaløvig Bådelaug). Militæret har nu nedlagt et gammelt tysk skydeteræn, som nu bruges som rekreativt område. Området kaldes Mindelunden, et navn, der kommer af, at den tyske besættelsesmagt her på stedet den 2. december 1943 henrettede 5 modstandsfolk for deres deltagelse i sabotagen på broerne ved Langå.
Sådan kommer du til Skæring med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Skæring med appen!