Fortsæt til primært indhold

Vej til Everdrup Kirke i Fladså med bus eller jernbane?

Rutevejledning til Everdrup Kirke station (Fladså) med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Everdrup Kirke

    BusBus: 102A, 611.

Hvordan kommer man til Everdrup Kirke station med bus?

Klik på ruten bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar
  • Hvilke bus linjer standser nær Everdrup Kirke?

    Disse bus linjer standser nær Everdrup Kirke: 102A, 611.

Se Everdrup Kirke, Fladså, på kortet

Offentlig transport til Everdrup Kirke i Fladså

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Everdrup Kirke i Fladså, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Everdrup Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Everdrup Kirke i realtid.

Bus: 102A, 611.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Everdrup Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Everdrup Kirke, hvilket er grunden til at over 1.5 millioner brugere, herunder brugere i Fladså, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Placering: Fladså, Danmark

Everdrup Kirke, Fladså
Everdrup Kirke, FladsåEverdrup Kirke ligger i landsbyen Everdrup ca. 13 km Ø for Næstved (Region Sjælland). Indtil Kommunalreformen i 2007 lå den i Fladså Kommune (Storstrøms Amt), og indtil Kommunalreformen i 1970 lå den i Bårse Herred (Præstø Amt). Skibets østlige del og koret stammer fra en romansk kirke opført af rå kamp iblandet kridtsten og faksekalk. Af oprindelige detaljer er kun bevaret et sydvindue i skibets murværk. Koret blev ombygget i løbet af 1300-tallet, samtidig blev skibet forlænget mod vest. Sakristi, våbenhus og tårn stammer ligeledes fra ombygningen i gotisk tid, tårnets overdel blev dog helt ombygget i renæssancen, da der i 1637 blev opført et kapel mod nord, kapellet fungerede som gravkapel for ejerne til Bækkeskov frem til 1793. Sakristiet har femtakket gavl med savskifte under tre små cirkelblændinger, hvori man har fundet kalkmalede karvsnitstjerner, den kalkmalede udsmykning er dog atter overkalket. Korets taggavl blev ommuret i 1923. Kirken overgik til kronen efter reformationen, Christian III solgte kirken til ejeren af Bækkeskov gods, der ejede kirken frem til 1916, da den overgik til selveje. Korbuen er blevet omdannet i gotisk tid i forbindelse med ombygningen. Kirken har fået indbygget krydshvælv i flere omgange, tårnrummet har krydshvælv med Y-formede ribber. Man har fundet svage rester af romanske kalkmalerier og stukglorier over hvælvene. Alterbordet dækkes af et panel fra o.1600, altertavlen fra 1633 er formodentlig et ungdomsarbejde af Abel Schrøder den Yngre, i storfeltet ses et maleri af Anton Dorph fra 1877. Over korbuen hænger et krucifiks af Abel Schrøder fra o.1635. I nordkapellet ses et krucifiks fra o.1475. Prædikestolen er et snitværk af Abel Schrøder fra o.1635, på lydhimlen ses våben for Urne og Grubbe, i storfelter er indsat skårne figurer af evangelisterne og apostle efter Thorvaldsens figurer i Københavns Domkirke. Altertæppet og knæfaldet er tegnet af Ulrik Røssing og vævet af hans kone Mette Lise Røssing i 1990. I skibet hænger et relief udført af kunstneren Otto Bülow, der blev myrdet af tyskerne i 1944, værket er skænket af datteren til Gerda Jochimsen, hvis første mand var Otto Bülow og som senere bosatte sig i Everdrup med sin anden mand. I nordkapellet er opsat et epitafium over Knud Ahasverus Becher til Bækkeskov, som i 1738 blev myrdet af sine bønder, da han til hest angreb dem med stor brutalitet, 11 af bønderne blev henrettet, resten blev lagt i jern på fæstningen, epitafiet nævner dog intet om denne historie. I tårnrummet ses en gravsten over Elline Galde og hendes moder Vibeke Beck til Bækkeskov. Døbefontens granitkumme stammer fra romansk tid, den stod i parken ved Bækkeskov frem til 1896, da man besluttede at stille fonten tilbage i kirken, foden af granit er udført af Gunnar Møller Hansen i 1980. På kummen ses bægerbladslignende bukler, mellem bladene ses fire menneskehoveder, over bladene ses to løver, en basilisk og Korslammet samt karvsnitsstjerner.

Kom rundt i Fladså med offentlig transport!

Det har aldrig været nemmere at komme rundt i Fladså. Se trin-for-trin vejvisning, når du rejser til hvilken som helst seværdighed, gade eller større station for offentlig transport. Se køreplaner for bus og tog, ankomsttider, service underretninger og detaljerede ruter på et kort, så du ved nøjagtigt, hvordan du kommer alle vegne hen i Fladså.

Når du rejser til hvilket som helst sted omkring Fladså, kan du bruge Moovit's Live Vejvisning med Afstigningsnotifikationer, så du ved akkurat hvortil og hvor langt, du skal gå, hvor længe du skal vente på bussen, og hvor mange stoppesteder, der er tilbage. Moovit vil give dig besked, når du skal af — du behøver ikke konstant at tjekke, om dit stop er det næste.

Er du i tvivl om, hvordan man bruger offentlig transport i Fladså, eller hvordan man betaler for offentlig transport i Fladså? Moovit offentlig transport app kan hjælpe dig med at navigere din vej med offentlig transport nemt og til minimal pris. Det inkluderer gebyrer for offentlig transport, billetpriser og omkostninger. Leder du efter et kort over Fladså offentlige transportlinjer? Moovit offentlig transport app viser alle offentlige transportkort i Fladså med alle Bus, Jernbane, Metro, Bybane og Færge ruter og stop på et interaktivt kort.

Danmark har 5 offentlig(e) transporttype(r), herunder: Bus, Jernbane, Metro, Bybane og Færge, som drives af flere offentlige transportselskaber, herunder Bornholms Trafik, DSB, FYNBUS, Læsøfærgen, NT, Movia, Midttrafik, MOLSLINJEN, GoCollective, Lokaltog A/S, DSB S-tog og Metroselskabet