Fortsæt til primært indhold

Vej til Frydenlund i Gribskov med Jernbane eller Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Frydenlund?

  De nærmeste stationer til Frydenlund er:

  • Græsted St. er 1025 meter derfra, 14 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Frydenlund?

  Disse Bus linjer standser nær Frydenlund: 363, 390R.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Frydenlund?

  Disse Jernbane linjer standser nær Frydenlund: 950R.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Frydenlund i Gribskov

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Frydenlund i Gribskov, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Frydenlund på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Frydenlund i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Frydenlund? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Græsted St..

Du kan tage til Frydenlund med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 363, 390R Jernbane: 950R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Frydenlund fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Frydenlund, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Gribskov, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Frydenlund, Gribskov
Lettere at komme til Frydenlund med appen!