Fortsæt til primært indhold

Vej til Gantrup i Gedved med Bus eller Jernbane?

Gantrup kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Gantrup fra de vigtigste steder i Gedved med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Gantrup

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Gantrup?

    Disse Bus linjer standser nær Gantrup: 112, 502.

    Flere detaljer
Gantrup kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Gantrup i Gedved

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Gantrup i Gedved, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Gantrup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Gantrup i realtid.

Du kan tage til Gantrup med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 112, 502

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Gantrup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Gantrup, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Gedved, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Gantrup, Gedved
Gantrup, Gedved Gantrup ligger i Østjylland og er en lille landsby i Voerladegård Sogn, bestående af ca. 25 huse. Den er beliggende 5 kilometer nord for Østbirk i Horsens Kommune og tilhører Region Midtjylland. Seværdigheder i omegnen: Gudenå, Vestbirk-søerne, Yding Skovhøj, Ejer Bavnehøj, Danmarks højeste ikke-menneskeskabte punkt, Møllehøj, Sukkertoppen samt Jyllands næststørste sø, Mossø.
Sådan kommer du til Gantrup med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Gantrup med appen!