Fortsæt til primært indhold

Vej til Det Lille Røgeri i Horsens med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Det Lille Røgeri?

  De nærmeste stationer til Det Lille Røgeri er:

  • Voervadsbro/Gudenåvej (Horsens Kom) er 206 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Voervadsbro/Møldrupvej (Horsens Kom) er 350 meter derfra, 5 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Det Lille Røgeri?

  Disse Bus linjer standser nær Det Lille Røgeri: 502.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Det Lille Røgeri i Horsens

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Det Lille Røgeri i Horsens, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Det Lille Røgeri på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Det Lille Røgeri i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Det Lille Røgeri? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Voervadsbro/Gudenåvej (Horsens Kom); Voervadsbro/Møldrupvej (Horsens Kom).

Du kan tage til Det Lille Røgeri med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 502

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Det Lille Røgeri fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Det Lille Røgeri, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Horsens, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Det Lille Røgeri, Horsens
Lettere at komme til Det Lille Røgeri med appen!