Vej til Hareskoven i Danmark med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Hareskoven fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Jernbane

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Sådan kommer du til Hareskoven af Jernbane

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Gentofte Hospital, Hellerup 43 min
Gå
Jernbane - BX
Gå
Fra Tre Falke Skolen, Frederiksberg 46 min
Gå
Jernbane - F
Jernbane - BX
Gå
Fra Glostrup Hospital, Glostrup 74 min
Gå
Jernbane - BX
Gå
Fra Lyngby Storcenter, Kongens Lyngby 42 min
Jernbane - 910910
Jernbane - E
Jernbane - BX
Gå
Fra Bakken, Klampenborg 58 min
Gå
Jernbane - C
Jernbane - A
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Hareskoven?

  • De nærmeste stationer til Hareskoven er:
    • Hareskov St. er 730 meter derfra, 10 minutters gang

Hvilke Jernbane linjer standser nær Hareskoven?

Hvilke Bus linjer standser nær Hareskoven?

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2700 byer i 86+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Søger du efter vejvisning til Hareskoven i Danmark, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Hareskoven med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus eller Jernbane og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Hareskoven - Jernbane: A, BX; Bus: 165.

Søger du et stoppested tæt på dit bestemmelsessted? Prøv disse transportalternativer: Hareskov St..

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Hareskoven på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Hareskoven på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Hareskoven
Hareskoven Harreskoven, Hareskoven eller Hareskovene som det samlede område retteligen burde kaldes, er et stort sammenhængende skovområde nord for København med størstedelen beliggende i det sydlige Furesø Kommune, en mindre del i Gladsaxe Kommune og en lille del i Ballerup Kommune. Mod øst fortsætter skoven i den private Frederiksdal Storskov og mod nord er der kun et mindre åbent område omkring Kollekolle op til Nørreskoven. Der er således tale om et meget stort naturområde ganske tæt på hovedstaden, og bortset fra Kongens Lyngby fortsætter det grønne område helt til Øresund. Navnet har i perioder været stavet med to r'er – altså Harreskov. Ordet "harre" stammer fra det norrøne Hörgr (nudansk hørg), hvilket henviser til de norrøne sten-alter (rillesten, dysser og dynger) man endnu kan finde rundt om i Harreskoven. Fhv. statsskovrider Einar Laumann Jørgensen forbinder fortrinsvis navnet "harre" med engelske "hearg", det engelske ord tilsvarende hørg/hörgr. Hareskovene dækker over 4-5 forskellige individuelle skovområder der dog udgør et sammenhængende hele med fælles præg. Det meste af Hareskovene er klassisk bøgeskov ("søjlehal"), men der er også en del områder med gran. Skovbunden er de fleste steder fortsat ret artsfattig, men flere steder har opgivelse af dræning øget forekomsten af vådområder og der er nu en række småsøer og mindre moser med ganske interessant plante- og dyreliv. Byen Hareskovby befinder sig midt i skovene. Fægyden er en vej mellem Hareskovby og Værløse, der tidligere blev brugt til kvægdrift, og vejen deler skoven i Lille Hareskov vest for vejen og Store Hareskov øst for vejen. I Hareskovene er der både ridestier og en mountainbikerute.
Sådan kommer du til Hareskoven med offentlig transport – Om stedet
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere