Fortsæt til primært indhold

Vej til Hareskoven i Værløse med Bus, Jernbane eller Metro?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Hareskoven?

  De nærmeste stationer til Hareskoven er:

  • Skovmose Allé (Gammel Hareskovvej) er 814 meter derfra, 11 minutters gang.
 • Hvilke Bus linjer standser nær Hareskoven?

  Disse Bus linjer standser nær Hareskoven: 165, 400S.

 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Hareskoven?

  Disse Jernbane linjer standser nær Hareskoven: B, BX.

Hareskoven kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Hareskoven i Værløse

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hareskoven i Værløse, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hareskoven på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hareskoven i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Hareskoven? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Skovmose Allé (Gammel Hareskovvej).

Du kan tage til Hareskoven med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 165, 400S Jernbane: B, BX

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hareskoven fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hareskoven, hvilket er grunden til at over 840 millioner brugere, herunder brugere i Værløse, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hareskoven, Værløse
Hareskoven, Værløse Harreskoven, Hareskoven eller Hareskovene som det samlede område retteligen burde kaldes, er et stort sammenhængende skovområde nord for København med størstedelen beliggende i det sydlige Furesø Kommune, en mindre del i Gladsaxe Kommune og en lille del i Ballerup Kommune. Mod øst fortsætter skoven i den private Frederiksdal Storskov og mod nord er der kun et mindre åbent område omkring Kollekolle op til Nørreskoven. Der er således tale om et meget stort naturområde ganske tæt på hovedstaden, og bortset fra Kongens Lyngby fortsætter det grønne område helt til Øresund. Navnet har i perioder været stavet med to r'er – altså Harreskov. Ordet "harre" stammer fra det norrøne Hörgr (nudansk hørg), hvilket henviser til de norrøne sten-alter (rillesten, dysser og dynger) man endnu kan finde rundt om i Harreskoven. Fhv. statsskovrider Einar Laumann Jørgensen forbinder fortrinsvis navnet "harre" med engelske "hearg", det engelske ord tilsvarende hørg/hörgr. Hareskovene dækker over 4-5 forskellige individuelle skovområder der dog udgør et sammenhængende hele med fælles præg. Det meste af Hareskovene er klassisk bøgeskov ("søjlehal"), men der er også en del områder med gran. Skovbunden er de fleste steder fortsat ret artsfattig, men flere steder har opgivelse af dræning øget forekomsten af vådområder og der er nu en række småsøer og mindre moser med ganske interessant plante- og dyreliv. Byen Hareskovby befinder sig midt i skovene. Fægyden er en vej mellem Hareskovby og Værløse, der tidligere blev brugt til kvægdrift, og vejen deler skoven i Lille Hareskov vest for vejen og Store Hareskov øst for vejen. I Hareskovene er der både ridestier og en mountainbikerute.
Sådan kommer du til Hareskoven med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Hareskoven i Værløse

Lettere at komme til Hareskoven med appen!