Vej til Havndrup i Ringe med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Havndrup fra de vigtigste steder i Ringe med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Havndrup

  • Bus
    Bus
  • Jernbane
    Jernbane

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Havndrup?

Disse Bus linjer standser nær Havndrup: Bus - 831U.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Havndrup?

Disse Jernbane linjer standser nær Havndrup: Jernbane - RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Havndrup i Ringe

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Havndrup i Ringe, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Havndrup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Havndrup i realtid.

Du kan tage til Havndrup med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 831U Jernbane: Jernbane - RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Havndrup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Havndrup, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Ringe, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Havndrup, Ringe
Lettere at komme til Havndrup med appen!