Vej til Herslevgård i Fredericia med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Herslevgård fra de vigtigste steder i Fredericia med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Herslevgård

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Herslevgård?

De nærmeste stationer til Herslevgård er:

  • Herslev Kirkevej V Herslev Bygade (Fredericia) er 225 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Herslev Bygade (Fredericia) er 500 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Herslevgård?

Disse Bus linjer standser nær Herslevgård: 352, 5.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Herslevgård i Fredericia

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Herslevgård i Fredericia, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Herslevgård på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Herslevgård i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Herslevgård? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Herslev Kirkevej V Herslev Bygade (Fredericia); Herslev Bygade (Fredericia).

Du kan tage til Herslevgård med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 352, 5

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Herslevgård fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Herslevgård, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Fredericia, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Herslevgård, Fredericia
Lettere at komme til Herslevgård med appen!