Vej til InterResearch i Valby, København med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til InterResearch?

De nærmeste stationer til InterResearch er:

  • Ny Ellebjerg St. (Togbus) er 248 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Spontinisvej (Stubmøllevej) er 295 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Spontinisvej (Ellebjergvej) er 311 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Händelsvej (Stubmøllevej) er 497 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær InterResearch?

Disse Bus linjer standser nær InterResearch: 10, 3A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær InterResearch?

Disse Jernbane linjer standser nær InterResearch: F.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til InterResearch i Valby, København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til InterResearch i Valby, København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til InterResearch på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til InterResearch i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på InterResearch? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ny Ellebjerg St. (Togbus); Spontinisvej (Stubmøllevej); Spontinisvej (Ellebjergvej); Händelsvej (Stubmøllevej).

Du kan tage til InterResearch med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 10, 3A Jernbane: F

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til InterResearch fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til InterResearch, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Valby, København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

InterResearch, Valby, København
Lettere at komme til InterResearch med appen!