Vej til Jenskær i Them med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg
Jenskær, Them, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Jenskær fra de vigtigste steder i Them med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Jenskær Bus: 10.

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Jenskær?

Disse Bus linjer standser nær Jenskær: 10.

Jenskær, Them, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Jenskær i Them

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Jenskær i Them, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Jenskær på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Jenskær i realtid.

Du kan tage til Jenskær med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 10.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Jenskær fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Jenskær, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Them, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Jenskær, Them
Jenskær, Them Jenskær og Jenskær Sø ligger i bunden af den markante Thorsødalen, vest for Thorsø mellem Silkeborg Vesterskov og Rustrup Skov i Silkeborg Kommune. Jenskær Sø var oprindeligt et engareal, som i 1950’erne blev omdannet til den kunstige sø ved bygning af en dæmning. Den øvrige del af området er også tidligere enge, som længe har været under tilgroning med træer og buske og efterhånden har udviklet sig til mose. I de mere frodige områder opstår elleskov, mens de fattigere kærområder mest rummer dun-birk, pil og pors. Ved afløbet i østenden af Jenskær Sø blev deri 2000 etableret et omløbsstryg. Nedenfor søen blev der samtidig etableret et okkerbassin i forbindelse med store vældkilder i dalens sydside, som hører med i det samlede §3 naturområde. Området vest for dæmningen og ved Thorsø er udlagt som urørt naturskov. Området rummer endnu åbne partier, særligt i den brede tilgroningssump omkring Jenskær Sø. Dele af området er udlagt under Naturskovsstrategien, noget stævningsskov, mens andet er med plukhugst. Jenskærdalen har gode bestande af flere arter af orkideer, bl.a. står der på sydsiden af dalen en stor bestand af Hjertebladet Fliglæbe. Da området er udpeget til urørt skov, forventes det, at denne bestand vil blive skygget ihjel, hvis ikke der tyndes for dem, men dette forudsætter en ændring ved revision af naturskovsstrategien.
Sådan kommer du til Jenskær med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Jenskær med appen!