Fortsæt til primært indhold

Vej til Kalø Landbrugsskole i Rønde med Bus eller Bybane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Kalø Landbrugsskole?

  De nærmeste stationer til Kalø Landbrugsskole er:

  • Kalø Økologisk Landsbrugsskole (Syddjurs Kom) er 342 meter derfra, 5 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Kalø Landbrugsskole?

  Disse Bus linjer standser nær Kalø Landbrugsskole: 123.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Kalø Landbrugsskole i Rønde

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kalø Landbrugsskole i Rønde, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kalø Landbrugsskole på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kalø Landbrugsskole i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Kalø Landbrugsskole? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Kalø Økologisk Landsbrugsskole (Syddjurs Kom).

Du kan tage til Kalø Landbrugsskole med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 123

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kalø Landbrugsskole fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kalø Landbrugsskole, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Rønde, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kalø Landbrugsskole, Rønde

Nærmeste stationer til Kalø Landbrugsskole i Rønde

Lettere at komme til Kalø Landbrugsskole med appen!