Vej til Kompedal Lejren i Kjellerup med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Kompedal Lejren, Kjellerup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Kompedal Lejren fra de vigtigste steder i Kjellerup med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Kompedal Lejren

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Kompedal Lejren?

Disse Bus linjer standser nær Kompedal Lejren: 711, 802.

Kompedal Lejren, Kjellerup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Kompedal Lejren i Kjellerup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kompedal Lejren i Kjellerup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kompedal Lejren på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kompedal Lejren i realtid.

Du kan tage til Kompedal Lejren med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 711, 802

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kompedal Lejren fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kompedal Lejren, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Kjellerup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kompedal Lejren, Kjellerup
Kompedal Lejren, Kjellerup Kompedal er en smeltevandsdal. I Kompedal findes små klitter, som kaldes kytter, der er opstået ved sandfygning. På gammelt jysk kaldes en lille melbolle for kumpe, og de små høje eller kumper har givet navn til Kompedal. Selve dalen er beskyttet af naturbeskyttelseslovens § 3 og derfor ikke tilplantet, men ligger hen som lynghede. Af § 3-beskyttede områder rummer Kompedal Plantage 237.8 hektar hede, 25.5 hektar mose og 1.1 hektar sø, i alt 264.4 hektar til 9.8 % af plantagens areal.På begge sider af Kompedal er der plantage, Kompedal Plantage som er på ca. 2685 ha som forvaltes af Naturstyrelsen i 1797 begyndte anlæggelsen af plantagen, som er Danmarks næstældste efter Alhedens Plantager. Plantagen er domineret af store nåletræsflader, løvtræbælter og større hedepartier. Bevoksningerne består hovedsaglig af rødgran som den dominerende træart, med en indblanding af arterne douglasgran, skovfyr, lærk og grandis. Der findes tre smeltevandsdaler i Kompedal Plantage, Kompedal, Marskendal og Urhanedal.
Sådan kommer du til Kompedal Lejren med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Kompedal Lejren i Kjellerup

Lettere at komme til Kompedal Lejren med appen!