Fortsæt til primært indhold

Vej til Kongelundshallen i Dragør med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Kongelundshallen?

  De nærmeste stationer til Kongelundshallen er:

  • Sydvestpynten (Kalvebodvej) er 98 meter derfra, 3 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Kongelundshallen?

  Disse Bus linjer standser nær Kongelundshallen: 33.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Kongelundshallen i Dragør

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kongelundshallen i Dragør, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kongelundshallen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kongelundshallen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Kongelundshallen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Sydvestpynten (Kalvebodvej).

Du kan tage til Kongelundshallen med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 33

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kongelundshallen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kongelundshallen, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Dragør, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kongelundshallen, Dragør

Nærmeste stationer til Kongelundshallen i Dragør

Lettere at komme til Kongelundshallen med appen!