Fortsæt til primært indhold

Vej til Kongelundsfortet i Dragør med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Kongelundsfortet?

  De nærmeste stationer til Kongelundsfortet er:

  • Sydvestpynten (Kalvebodvej) er 205 meter derfra, 4 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Kongelundsfortet?

  Disse Bus linjer standser nær Kongelundsfortet: 33.

  Flere detaljer
Kongelundsfortet kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Kongelundsfortet i Dragør

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kongelundsfortet i Dragør, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kongelundsfortet på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kongelundsfortet i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Kongelundsfortet? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Sydvestpynten (Kalvebodvej).

Du kan tage til Kongelundsfortet med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 33

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kongelundsfortet fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kongelundsfortet, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Dragør, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kongelundsfortet, Dragør
Kongelundsfortet, Dragør Kongelundsfortet er et militæranlæg på Amager. Indtil 1996 var Kongelundsfortet militært område. Kongelundsfortet hed tidligere Kongelunds Batteri. Det blev opført som kystbatteri i tiden 1914-1916. Dets funktion var at beskytte de minefelter, der i en krigssituation skulle udlægges i Køge bugt for at forhindre fjentlige flådestyrker i at operere i dette farvand.1959 lavedes Kongelundsfortet om til radarstation for NIKE missilerne. NIKE og HAWK batterierne var opstillet tæt på Kongelundsfortet, men forskellige steder. 1982 blev Kongelundsfortet nedlagt og overdraget til Dragør Kommune i 1996. Mandskabsbygningerne benyttes nu af Dansk Røde Kors som asylcenter (Center Kongelunden).
Sådan kommer du til Kongelundsfortet med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Kongelundsfortet i Dragør

Lettere at komme til Kongelundsfortet med appen!