Fortsæt til primært indhold

Vej til Løjenkær i Århus med Jernbane, Bus eller Færge?

Vejvisning til Løjenkær fra de vigtigste steder i Århus med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Løjenkær

  • Bus Bus: Bus - 20

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Løjenkær?

    Disse Bus linjer standser nær Løjenkær: Bus - 20.

    Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Løjenkær i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Løjenkær i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Løjenkær på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Løjenkær i realtid.

Du kan tage til Løjenkær med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 20

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Løjenkær fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Løjenkær, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Løjenkær, Århus
Lettere at komme til Løjenkær med appen!