Fortsæt til primært indhold

Vej til Tiset i Århus med Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Tiset?

  De nærmeste stationer til Tiset er:

  • Tiset Kirke/Gammel Horsensvej (Aarhus Kom) er 283 meter derfra, 5 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Tiset?

  Disse Bus linjer standser nær Tiset: 17.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Tiset i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Tiset i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Tiset på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Tiset i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Tiset? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Tiset Kirke/Gammel Horsensvej (Aarhus Kom).

Du kan tage til Tiset med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 17

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Tiset fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Tiset, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Tiset, Århus

Nærmeste stationer til Tiset i Århus

Lettere at komme til Tiset med appen!