Vej til Langgade St. i Danmark med Jernbane, Bus eller Metro

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Langgade St. fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane, Bus eller Metro

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Langgade St.?

  • De nærmeste stationer til Langgade St. er:
    • Langgade St. er 38 meter derfra, 1 minutters gang
    • Valby St. er 919 meter derfra, 13 minutters gang

Hvilke Metro linjer standser nær Langgade St.?

Hvilke Jernbane linjer standser nær Langgade St.?

Hvilke Bus linjer standser nær Langgade St.?

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2700 byer i 86+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Langgade St. i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Langgade St. på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Langgade St. i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Langgade St.? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Langgade St.; Valby St..

Du kan tage til Langgade St. med Jernbane, Bus eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Metro: M2; Jernbane: C; Bus: 26.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Langgade St. fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Langgade St., hvilket er grunden til at over 300 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Langgade St.
Langgade St. Langgade Station er en S-togs-station i Valby. Stationen åbnede 23. september 1941. Oprindeligt hed stationen Valby Langgade Station, men skiftede i 1946 navn til Langgade Station for at undgå forveksling med Valby Station. Stationen ligger ved Valby Langgade, på Herman Bangs Plads. Stationen er en højbanestation, placeret på en jordvold. Adgang til perronen sker fra en stationsbygning med indgang fra Herman Bangs Plads. Tidligere var der også indgang fra Aksel Sandemoses Plads, men den er inddraget til fordel for Områdefornyelsen Gl Valby. Der var billetsalg på stationen frem til 1996, men siden 1. april 1996 har stationen været selvbetjent.
Sådan kommer du til Langgade St. med offentlig transport – Om stedet

Nærmeste stationer til Langgade St. i Danmark

Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere