Fortsæt til primært indhold

Vej til Mødestedet i Vesthimmerland med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Mødestedet fra de vigtigste steder i Vesthimmerland med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Mødestedet

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Mødestedet?

  De nærmeste stationer til Mødestedet er:

  • Aalestrup Busterminal (Vesthimm. Komm.) er 246 meter derfra, 4 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Mødestedet?

  Disse Bus linjer standser nær Mødestedet: 52, 68, 960X.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Mødestedet i Vesthimmerland

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Mødestedet i Vesthimmerland, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Mødestedet på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Mødestedet i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Mødestedet? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Aalestrup Busterminal (Vesthimm. Komm.).

Du kan tage til Mødestedet med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 52, 68, 960X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Mødestedet fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Mødestedet, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Vesthimmerland, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Mødestedet, Vesthimmerland
Lettere at komme til Mødestedet med appen!