Vej til Marstal Søfartsmuseum i Danmark med Jernbane, Bus eller Færge

Start
Slut
Søg
Marstal Søfartsmuseum, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Marstal Søfartsmuseum fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Marstal Søfartsmuseum Færge: Færge - ÆRØSKØBING - SVENDBORG.

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Marstal Søfartsmuseum?

De nærmeste stationer til Marstal Søfartsmuseum er:

  • Marstal Havn (Ærø Kommune) er 249 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Marstal Havn (Færge) er 317 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Vestergade / Vandtårn (Ærø Kommune) er 502 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Marstal Skole (Ærø Kommune) er 918 meter derfra, 13 minutters gang.
  • Vuc / Ærø Hotel (Ærø Kommune) er 939 meter derfra, 13 minutters gang.

Hvilke Færge linjer standser nær Marstal Søfartsmuseum?

Disse Færge linjer standser nær Marstal Søfartsmuseum: Færge - ÆRØSKØBING - SVENDBORG.

Marstal Søfartsmuseum, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Marstal Søfartsmuseum i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Marstal Søfartsmuseum i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Marstal Søfartsmuseum på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Marstal Søfartsmuseum i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Marstal Søfartsmuseum? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Marstal Havn (Ærø Kommune); Marstal Havn (Færge); Vestergade / Vandtårn (Ærø Kommune); Marstal Skole (Ærø Kommune); Vuc / Ærø Hotel (Ærø Kommune).

Du kan tage til Marstal Søfartsmuseum med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Færge: Færge - ÆRØSKØBING - SVENDBORG.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Marstal Søfartsmuseum fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Marstal Søfartsmuseum, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Marstal Søfartsmuseum
Marstal Søfartsmuseum Marstal Søfartsmuseum er er et statsanerkendt kulturhistorisk museum med ansvar for Ærøs Kommunes maritime kulturhistorie i nyere tid, beliggende ved havnen i Marstal på Ærø. Museet er en selvejende institution som blev grundlagt i 1929 og statsanerkendt i 1959. Siden 1980 er museet ledet af Erik Kromann. Marstal Søfartsmuseum formidlingsstrategi er at formidle gennem permanente udstillinger og skiftende særudstillinger samt ved omvisninger, havne- og byvandringer, sejladser, foredrag, formidlingspublikationer og museets hjemmeside. Museet beskæftiger fem fuldtidsmedarbejdere og tre deltidsansatte, men desuden er der tilknyttet et større antal frivillige personer. Museet råder i dag over fem udstillingsbygninger med 37 udstillingslokaler, hvor søfarten er rigt repræsenteret fra 1600-tallet til i dag . Her findes over 200 skibsmodeller, mere end 130 flaskeskibe, flere hundrede skibsportrætter, styrehus og kahytter fra coaster, kabys og kahytter fra sejlskibe, andet større skibsgrej og meget mere. Det er dog ikke udelukkende søfart, man finder på museet, der er også hjemstavn bl.a. udstillet gennem en lille "byvandring", samlinger af gamle dragter, fajance og malerisamlinger bl.a. af marine- og grønlandsmaler Carl Rasmussen. I museets gårdhave er indrettet maritim legeplads med en drivkvase og en vrikkejolle. I Museets administrationsbygningen befinder der sig et egns- og maritimhistorisk arkiv, med dokumenter, fotos og en del søfarts- og hjemstavnslitteratur, som er tilgængelig i en læsestue. Bag Marstal havns lange kampestensmole, som blev påbegyndt den 28. januar 1825 for at sikre byens store sejlskibsflåde mod naturens kræfter, ligger Marstal Søfartsmuseums afdeling Eriksens Plads med Eriksens Værft. Her har over 10 træskibsværfter søsat skibe fra denne plads gennem årene. På forskellige tidspunkter er der åbent til værftshal og til motorshal, hvor forskellige bådsmotorer bliver startet op. Der er desuden legeskibsbyggeri og mulighed for jollesejlads på visse dage og andre aktiviteter for børn og børnefamilier.
Sådan kommer du til Marstal Søfartsmuseum med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Marstal Søfartsmuseum med appen!