Vej til Moseby i Nykøbing-Rørvig med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Moseby?

De nærmeste stationer til Moseby er:

  • Annebergparken (Egebjergvej) er 330 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Moseby?

Disse Bus linjer standser nær Moseby: 560, 566.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Moseby?

Disse Jernbane linjer standser nær Moseby: 510R.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Moseby i Nykøbing-Rørvig

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Moseby i Nykøbing-Rørvig, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Moseby på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Moseby i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Moseby? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Annebergparken (Egebjergvej).

Du kan tage til Moseby med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 560, 566 Jernbane: 510R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Moseby fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Moseby, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Nykøbing-Rørvig, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Moseby, Nykøbing-Rørvig

Nærmeste stationer til Moseby i Nykøbing-Rørvig

Lettere at komme til Moseby med appen!